5800'da Sis-Sisx-Jar Dosyalarını Bluetoothla göndermek için program arıyorum_?

Sponsorlu Bağlantılar

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
5800'da Sis-Sisx-Jar Dosyalarını Bluetoothla göndermek için program arıyorum_?
5800 için Sis-Sisx-Jar Dosyalarını Bluetoothla göndermek için program lazım böyle bir program bulunuyormu_?

Forumda aradım ancak bulamadım eğer elinizde varsa bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.:sopa:

Anußis

Anußis

Üye
umarım bulunurda bende gönderirim hiç değilse siz hafıza kartınızı baska bir telefona takınca direkt oradan taşıyabilirsiniz peki biz ne yapacaz :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bana da gerekli bulursak iyi olur :evet:

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim süpersin sagol

omerynd

omerynd

Üye
:D dosya yöntecisine müdahale gibi bi şans yok zaten. xplorer ile açarsın dosyayı seçeneklerden gönder dersin. yada bir öneri. dosya yöneticisindeylen göndereceğin dosyanın uzantısını değiştir şöyle ki aaaaaa.sis ise aaaaaa.si yap sisx ise de si yap gönderebilirsin karşı tarafta çalışıyor. ama bazı dosyalar gönderilmiyor ona da rastladım yanii

slash70cl

Üye
Jar oyunları bu program sayesinde nasıl yükleyeceğiz acaba?

atıf70

Üye
teşekkürler

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
arkadaşlar dosya ismini editleyerek .sis .sisx .jar uzantılarını silin ve kaydedin tanımsız dosya olarak görecektir bluetooth la gönderin son gönderdiğinz telefondan tekrar ismini değişip .sis .sisx .jar uzantılarını ekleyin bu kadar

sadretdin15

sadretdin15

Üye
gzl yöntem... :D :D

Eleftra

Üye
arkadaşlar dosya ismini editleyerek .sis .sisx .jar uzantılarını silin ve kaydedin tanımsız dosya olarak görecektir bluetooth la gönderin son gönderdiğinz telefondan tekrar ismini değişip .sis .sisx .jar uzantılarını ekleyin bu kadar

Saol ama olmuyor :vur

Üst Alt