5800'da çok ilginç bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__yasa__

Üye
    Konu Sahibi
5800'da çok ilginç bir olay
akadaşlar gözümle görmesem inanmam:
benim arkadaşım 5800xm aldı ve heyecanla açtık biraz kurcaladık filan dedik internete girelim wifi üzerinden bağlandık ve herhangi bir video sitesi seçtik bir videoya tıkladık video oynuyor iyi ya dedik alırken oynatıyor demişlerdi bak doğruymuş dedik ve malum faceyide denedik ve yemin ederim videolar oynuyordu aradan 1 hafta gecti gittim bnde aldım ama malesef sonuç alamadım ne yapayım derken arkadaşı aradım teli istedim eşi ile tartışma esnasında eşinin tli yere caktını söyledi ve serviste oldunu bndeki amac o teldeki tüm dosyaları benim tele atmaktı neyse bekledik telofon geldi ama baya uzun bir sürede geldi ve denedik tekrar ama bu sefer videolar oynamıyordu!..
hemen servisi aradık durumu izah ettik önce böyleydi ya şimdi neden değil dedik bir cvb vermediler sadece söyledikleri aynen böyle aktarıyorum siz bilgisayar kullanmıyosunuz elinizdeki bir cep telofonu ve böyle olması gerekiyor dediler yılmadık araştırdık ve sonuçta bir yerde okuduk bazı 5800 larda yazılımlarında hata oluyormuş ve bu hata bu işlere yol acabiliyormuş ama hangi ülkeden giriş yaptı bilmiyoruz siz bu konuya ne dersiniz

tülü09

Üye
arkadaşım bence servisle alakılı değil bu nokia yeni fw'la (v60 kastediyo) flaş plyerı güncelliğceni duyurdu zaten.yeni yazılım çıkktığında tüm 5800 lar oynatabilcek .

beniim v60 dan tek beklentim internetteki videoları oynatması geri kalan bütün yenilikleri merak etmiyorum doğrusu

ozgunb

Üye
Benimki de oynatıyor.

senin nasıl oynatıyor bilgi verrmisin bende 5800 xm var oynatmıyo ama

beniim v60 dan tek beklentim internetteki videoları oynatması geri kalan bütün yenilikleri merak etmiyorum doğrusu
Yahu arkadaşlar 5800 ın gücü ve kapasitesi belli,beklemeyin boşuna.daha yeni çıkan üstelik de flash desteği var denilen N8 bile doğru dürüst oynatamazken....ama yinede inşallah diyorum.

5800 internetteki bazı videoları oynatabiliyor bu videonun formatıyla alakalı

__yasa__

Üye
    Konu Sahibi
bu chaz ilk çıktığı zamanlarda alındı ama

orb1x

Üye
bugün benimde video izleyememek canıma tak etti ve biraz araştırdım ve skyfire ın symbian s60 sürümünü buldum ve hemen indirdim symbian sis şeklinde indi 5800 a pc suite yi kullanarak yükledim ve yüklendiğinde youtube daki facebook taki videoları izliye biliyorum son 5 saattir. tesadüfen gördüm ve paylaşmak istedim sizle umarım işinize yarar. ama tek eksi tarafı x6 dan bılıyorum facebook da videolar pc deki gibi küçük resim şeklinde gözükmüyo yazı şeklinde tıklandığında serverindaki siteden izlene biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...