5800'a Flash atma konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenkeros3

Üye
    Konu Sahibi
5800'a Flash atma konusunda yardım
Merhaba arkadaşlar. Nokia 5800 Express Music Navigation Edition sahibiyim sanırım dışarısındaki gümüşümsü şeylere bakarak. Kodu RM-356. Orijinal yazılım kullanıyordum. En sonunda forumdaki oguzhan mobile'ın yapmıs oldugu cfw yi kurdum JAF'la. İlk kurumumdu, başarıyla sonuclandırdım. Daha sonra memnun kalmadım ve yeni bi cfw seçtim ama orijinal yazılım hariç hangi cfw yi atarsam atayım JAF işlem sonunda hata verdi. Telefon garip ışıklar saçmaya basladı. İşlem bittiğinde ise telefondan titreşim geliyor ama ekran gelmiyordu. Bataryayı çıkarıp taktım ancak işe yaramadı. Orijinal yazılıma döndükten sonra baska bi cfw atmayı denedim ama yine aynı şey oldu. O yüzden deneyip deneyip tekrar oguzhan mobile'a dönüyorum. Acaba hep oguzhan mobile ile mi yasıycam yoksa biri yardım edecek mi?

Not: Jaf'la yükleme yaparken ne olur ne olmaz diye hafıza kartı hep çıkık vaziyetteydi.

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba sen v52.0.101 i kurmussun telefona kurduqn fwnin versiyonu kaç ondan sonra soyle bna elimden geldqince destek olmaya çalısırım

erenkeros3

Üye
    Konu Sahibi
Evet haklısınız v.101 kurmustum

erenkeros3

Üye
    Konu Sahibi
sadece rofs2 dosyasını al ve nfe ile aç.daha sonra o kayıt oluyo zaten :D ardından herhangi bi v52.0.007 rofs2'si aç ve içindekilerin hepsini sil.daha sonra önceden açtıgımız v52.0.101 rofs2 dosyasının içeriğini boş v52.0.007 içine kopyala ve paketle sonra herhangi bi c6 port core ve udasıyla flaşı çak :D

bu arkadas anlatmaya calısmıs ama ben tam anlayamadım acıkcası. Ne yapmam gerektiğini daha ayrıntılı anlatacak var mı? (Gerizekalılara anlatıyo gibi :D)

alpharry

alpharry

Üye
aynı sorun bnde de oldu yüklerken sürüme dikkat et

lolaman

lolaman

Üye
Bundan sonrada önüne geleni indirmezsin artık :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt