Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800'a C6 fw si yüklemek imei sorunu yaratır mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ces5
Üye
Konu Sahibi
5800'a C6 fw si yüklemek imei sorunu yaratır mı?
Telefon 5800 olarak kayıtlı fakat c6 fw sinden sonra c6 olarak gözükmesi imei klonlanması olarak algılanabilir mi?
ALpWaR24
Üye
ya ne çok takıonuz kafaya şu imei yi hiçbişi olmaz opdaya versen de telefon hacklesende cfw yüklesende senin imei ni kimse kopyalamayamaz
Keşke dediğin gibi olsaydı dün sabah telefonuma mesaj geldi imei niz klonlanmıştır diye, bende korktuğumdan değil imei numaram nasıl başkalarının eline geçmiş onu araştırıyorum. telen 5800 dan sonra c6 olarak gözükmesi buna neden olabilirmi onu araştırıyorum
ALpWaR24
Üye
imei klonlanmıştır diye mesaj mı geldi c6 fw den olamaz kaç tane kullandım böyle bir sorunum olmadı başka bi şekilde olmuştur yada imei sallamışlar seninkine denk gelmiş
imei klonlanmıştır diye mesaj mı geldi c6 fw den olamaz kaç tane kullandım böyle bir sorunum olmadı başka bi şekilde olmuştur yada imei sallamışlar seninkine denk gelmiş