5800 youtube sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koohun

Üye
    Konu Sahibi
5800 youtube sorun
forumda yeniyim doğru yeremi konu açtım onuda bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.Şimdi sorun şu benim 5800 tel var düne kadar youtubede sıkıntısız video izliyordum flash playerden ama artık izleyemiyorum. bi videoya tıkladıgımda vıdeonun altında (Switch to standart video player beta) yazısı cıkıyordu ona tıklayıp sorunsuz izliyordum düne kadar ama artık o link cıkmıyor. youtube telden flash playerden izleme desteginimi çekti acaba? altında watch video dıe bı lınk var ondnada izleniyor ama o real playerden acıyor hemde görüntü kalitesi iyi olmuyo ve ses takılarak geliyo onda. Basşına gelen bi arkadasım varsa yardımcı olursa sevinirim iyi günler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bende sorun yok hala rahatça izleyebiliyorum :hmmm

fatihmehmetöz

Üye
bndede aynı sorun var beyler dün hard format atöıştım ama ndede gitti o yazı :(

Thief

Üye
Bende de aynı sıkıntı var sanırım youtube güncelleme yaptı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:bilmm

koohun

Üye
    Konu Sahibi
hic biseyede dokunmadim ama gitmis durduk yere o link anlamis degilim valla. Yokmu hib basina gelipte cozumunu bulan arkadaslar yardim lutfen

fatihmehmetöz

Üye
off ya inşallah düzelir..Normal sitesinde ve başka yerde paylaşılan videolar açılıyor allahtan..

koohun

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu arkadaslar bi caresini bilen ya :(

sadece_indir

Üye
bende de aynı sorun ee youtube bizle mi uğraşacak symbian mı kaldı 2012de

papatyalıkız

Üye
of bende de aynı sorun var ya video izleme zevkim de kaçtı artıkk

aakmann

aakmann

Üye
arkadaşım aynen bendede gitti o seçenek ama sayfanın en aşağısından descop görünümü seçince artık ordan oynatabiliyor bunu sevdim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alın beyler Youtube programı bu daha iyi

trroadrunner

Üye
İyi günler, dün akşam 5800'ın kendi internet tarayıcısından youtube'da video izliyordum.Bilenler bilir bu youtube, m.youtube adresinde ancak görünümü sanki gerçek masaüstü görünümü gibi yani real player olmadan direkt sanki bilgisayardaymış gibi izlenebiliyor.Ancak her şey normalken şu an keşke yapmasaydım dediğim şeyi yaptım ve videonun altında paylaş, vs. yazan yerde standart video oynatıcısına geç diye bir bölüm vardı, oraya bastım ve artık youtube'u o en başta bahsettiğim şekilde izleyemiyorum.Artık videoya bastığımda real player açılıyor ve sadece o şekilde izleyebiliyorum.Bunun çaresi nedir arkadaşlar, ama ayrı bir program önermeyin buna yönelik çözüm sunun bana :( bu sorunu çözen arkadaşlar elbet çıkar, şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
bu diğer konudaki mesajım ilgilenirseniz sevinirim aynı problem.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Buraya bir bakın.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/youtube-cozumu-bilgilendirme-hakkinda-706641.html#post5339093

msnhell

Üye
arkadaşlar öncelikle bazı sıkıntılarınızı aşmak için maxicep ailesinde CFW işi ile uğraşıp paylaşım yapmış cok kişi var bu CFW ler den güzel birini yükleyin ve telefonunuzu güncelleştirme yapmadan sorunsuz kullanın. ben C6 CFW kullanıyorum, tavsiyem youtube da kasma yada keşke şu olsaydı dediğiniz hiç birşey kalmaz. 5800 ı çok güzel bi hale ve gayet de hızlı bir hale getirebilirsiniz. C6 belle CFW sini yukledikten sonra kendi tarayıcısından çok güzel sıkıntı cekmeden izlersiniz ve format attıgınızdada tüm ayarlar eski cfw ye geri döneceginden gene rahat bir şekile kullanırsınız. bnm tavsiyem bu yönde.. bende youtube dan telin kasmasından haftada en fazla ayda 1 format atardım ama şimdi en son ne zaman formatladım cıhazı bilmiyorum baya oldu. inşallah tavsiyem işe yarar sorunlarınız çözülür.

pissed26

pissed26

Üye
İyi günler, dün akşam 5800'ın kendi internet tarayıcısından youtube'da video izliyordum.Bilenler bilir bu youtube, m.youtube adresinde ancak görünümü sanki gerçek masaüstü görünümü gibi yani real player olmadan direkt sanki bilgisayardaymış gibi izlenebiliyor.Ancak her şey normalken şu an keşke yapmasaydım dediğim şeyi yaptım ve videonun altında paylaş, vs. yazan yerde standart video oynatıcısına geç diye bir bölüm vardı, oraya bastım ve artık youtube'u o en başta bahsettiğim şekilde izleyemiyorum.Artık videoya bastığımda real player açılıyor ve sadece o şekilde izleyebiliyorum.Bunun çaresi nedir arkadaşlar, ama ayrı bir program önermeyin buna yönelik çözüm sunun bana :( bu sorunu çözen arkadaşlar elbet çıkar, şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
bu diğer konudaki mesajım ilgilenirseniz sevinirim aynı problem.
bende aynı o şekilde bi hata yapmıştım hazirandan beri düzelmedi bi süre sorma girmek istemezsin youtube'a sonra unutup gidersin dert etme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt