5800 yine sorun yine sorun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
5800 yine sorun yine sorun :(
5800 ımı geçenlerde v60 a güncelledim.güncellemez olaydım.v52 de hiçbir problem yoktu.hard format cfw yazılım yeniden yükleme her şeyi denedim ama olmuyor.sorun şu.telefon açılıyor.ev ekranında tıkanıp kalıyor.ara sıra rahatlayıp çalışıyor.kafayı yemek üzereyim.yakında bu telefonu parçalarım :off: lütfen yardım edin.v52 ye geri dönme şansı yokmu ?

engin523

engin523

Üye
Bence başka bir cfw yüklemeyi denemelisin

Reexecution

Reexecution

Üye
en iyisi ayarlar-kişiselleştir felan , ev ekranını kapat .Bende de oluyor bazen.

BanlanmakGuzel

Üye
bence sat android al kökten kurtul

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
uğraştım ama olmuyor tıkanıp kalıyor ya.ara sıra işliyor.kafayı yedi.v60 dan sonra oldu.v52 ye nasıl dönecez ?

---------- Eklendi @ 20:36:04 ---------- Yazıldı @ 20:25:54 ----------

burdaki problemin aynısı.ama bazen işliyor.çözemedim bir türlü :( v60 dan sonra eminim.v52 de böyle bir sorun yoktu :(

---------- Eklendi @ 21:10:33 ---------- Yazıldı @ 20:36:04 ----------

bakın şu anda hiçbir sorun yok. Hard format attım. Şu anda sorumsuz çalışıyor. Hatta 5800 dan yazıyorum bunları. Sonradan yine bozulacak ya :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartını yedekleme alıp format attınız mi ? backup dosyası resimler müzikler cities videolar birde kurulum dosyaları.

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
format derken? Hard format attım defalarca.ayrıca şu anlık hafıza kartı takmıyorum kaybettiğim için.hard format, orjinal telefon ayarları hepsini yaptım. Şu anlık güzelce çalışıyor. Ama yine bozulacak. Senin bahsettiğin farklı bir format mı?

---------- Eklendi @ 23:38:04 ---------- Yazıldı @ 22:55:36 ----------

ya birde ilk başta güncellemeyi görmüyordu. Kod filan değiştirip öyle güncelle dim.onunda zararı olmuşmudur?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme ile sorun çıkmaz. Hafıza kartı kullanıyorsaniz yukardaki dosyaları pc yedekleme yapıp karta format atmani önermiştim.

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim sorunu buldum.kod değiştirip telefonu güncelledim.hep o koddan sonra oldu.şimdi eski kodu aldım geri v52 ye dönmeye çalışıyorum :(

recaifurkan

Üye
*#7370# yapıp yenden bir format at geliyor aynısı bende olmuştu.

Russline

Russline

Üye
    Konu Sahibi
en az 100 kere attım yine aynı

---------- Eklendi @ 23:31:27 ---------- Yazıldı @ 22:50:53 ----------

sorunu buldum :(.benim kodla v60 uyumlu deilmiş.o yüzden böyle oldu.telefoncuya götürcez artık inşallah yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt