5800 yere düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
5800 yere düştü
Arkdalar . Bugun arkadasımın 5800 telı yere dustu ve ufak caplı cızıkler meydana geldı . Cızık sorun degılde . Telefon yavaslamaya basladı msj gelıyor acıyor hızlı hızlı ama biz cvp atmak ıstedıgımızde ekranda 10 sn fılan beklıyor, ayrıca galerıde de hızlı gırmıyor arıyor tarıyor hafıza kartını oyle gırıyor .. Sizce prblemlem nedr...

--------------- Ekleme ---------------

kise bisey yazmıyacak heralde...

erkara_64

kardeşim hard format atmayı denedin mi?eğer sorunun daha da düzelmez ise vakit kaybetmeden servise gönder daha fazla sorun çıkabilir

Lacrymosa

Üye
Mesajı gönderirken gereksiz yere 5-6 saniye bekleme olayı bende de oluyor. Sebepsiz yere bekliyor. Başka telefonlarda mesajı göndere basınca hemen giden kutusuna atar; fakat 5800'da bir süre "Mesaj Gönderiliyor" yazısı görünüyor. Daha sonra giden kutusuna mesaj gidiyor. Ordan da 3-4 saniye içinde gönderiliyor.

erkin2503

Üye
bende söyle birşey var arkadaşlar mesaj hafızası tel hafızası ise daha hızlı hafıza kartı ise yavaş

scuf

scuf

Üye
telefonun beyni arıza yapmış olabilir bence servise gönder bir an önce.

pesimist900

pesimist900

Üye
yaw benimde düştü yere ben navigasyonu sürekli kullanırım düştükten sonra konum araması yapıyor ama bi türlü tam olduğum yeri göstermiyo daire içine alıyo

mec35

mec35

Üye
Arkdalar . Bugun arkadasımın 5800 telı yere dustu ve ufak caplı cızıkler meydana geldı . Cızık sorun degılde . Telefon yavaslamaya basladı msj gelıyor acıyor hızlı hızlı ama biz cvp atmak ıstedıgımızde ekranda 10 sn fılan beklıyor, ayrıca galerıde de hızlı gırmıyor arıyor tarıyor hafıza kartını oyle gırıyor .. Sizce prblemlem nedr...

--------------- Ekleme ---------------

kise bisey yazmıyacak heralde...

bencede hard format atmayı dene olmazsa serwıs yolu gozler :naughty:

OğuzcanAbi

Üye
yaw benimde düştü yere ben navigasyonu sürekli kullanırım düştükten sonra konum araması yapıyor ama bi türlü tam olduğum yeri göstermiyo daire içine alıyo

gps anteni zarar görmüş:bann:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hemen servise yolla ama kullanıcı hatası olabilir . telefonu yere düşürdüm deme kendiliğinden oldu de:D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
kartal158

kartal158

Üye
bnce servise verme çünkü kullanıcı hatası derler sonuçta düşürmüşsün telefonu

tiXxYy

Üye
:) .

SilentOne

SilentOne

Üye

gps modulu zarar gormuş olabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt