5800 yeni fw(güncelleştirme) si hakkında bilgisi oan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
5800 yeni fw(güncelleştirme) si hakkında bilgisi oan varmı
5800 ın yeni fw si ne zaman çıkar yada çıkacakmı bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

Εthnic

Εthnic

Üye
murat arkadas sordugun soruyla alakasiz olacak ama elinde baglamayi gorunce dayanamadim:
amator olarak baglama caliyorum(kendi cabamla) fakat baglamamdan cikan ses baglamadan daha cok gitar sesine benziyor. yani baglamanin o acikli sesi yok demek istiyorum. sence bu neden kaynaklaniyor olabilir..
baglamam cok kaliteli degil ama daha onceki kirilan baglamamda kaliteli olmamasina ragmen boyle bir sorun yoktu...
istersen cevap vermeyebilirsin...

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
bağlama hangi ağaçtan yapıldı ve akort yaparken telleri çok geriyormusun telin kendi çektiği basınçtan fazla germek bazı seslerin kaybolmasına neden olur bide bağlamanın tekne boyu önemli bunları yaarsan yardımcı olurum tabiki :) ama bu konuda bunları konuşmak biraz acayip oldu sanki:)

fatih545

fatih545

Üye
Hehe bağlama çalan arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun :) Ayrıca yeni güncellemeyi bende merak ediyorum..

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
bağlama çalanlar buraya:ehe:ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
baglamanin hangi agactan yapildigini bilmiyorum ama kalitesis oldugunu soylemistim. telleri fazla germiyorum ama bir ara ust esigi kendim degistirmistim ondanda olabilir..
neyse ufak basit bir seyden kaynaklaniyor olabilir diye sordum zaten ilk firsatta kaliteli birtane alacam. konunu daha fazla batirmak istemem. yardimin icin sagol....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d:

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ilginc bir konuya ilginc bir yorumlar baglamacılar buraya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt