5800 yeni firmware v40.0.001 yolda...

ciwax

Üye
sana katılıyorum efato.nokia nın satış stratejisine uymuyor.mesela yeni çıkacak olan n900 modelinin resmi videolarını izledim . kinetic scrolling özelliği dikkat çekici bir özellik olarak sunulmuştu.yani öyle her telefonda olmaz gibi bir hava katmaya çalışmış..bu nedenle gleceğini sanmıyorum...Ama bizimkide bir ümit işte bekliyoruz

efato

Üye
sahsen ben mayis ayindan beri 5800 kullaniyorum ve inanin severek kullaniyorum. zira ciktigi zaman eger ekonomik sartlarim el verirse x6 almayi da dusunuyorum cunku gercekten guzel ve kullanmak isteyecegim ozellikleri var. mesela kamerasi iyi, kinetic scrolling var ve widgetlari destekliyor. demekki bu satis stratejisi gercekten mantikli. hee sirf bu yuzden 5800'e kinetic scrolling iceren bi guncelleme engellenirmi bilemem ama benim fikrim bu..

aryscat

Üye
Peki nokia dünyanın her yanından iletilen 5800 ile ilgili şikayetleri göz ardı edip en azından kamera ile ilgili problemleri düzeltmeye yönelik bir girişimde bulunmazmı diyorsunuz yani...

Nadir

Emekli Yönetici
Peki nokia dünyanın her yanından iletilen 5800 ile ilgili şikayetleri göz ardı edip en azından kamera ile ilgili problemleri düzeltmeye yönelik bir girişimde bulunmazmı diyorsunuz yani...
Arkadaşlar gözünüz aydın yeni versiyon çıkmış..hem de kinetik strollingle birlikte..

Yine güzel haberlerle bizi sevindirdin Nadir kardeşim sen harbiden nadirsin

Nadir

Emekli Yönetici
ayrıntıları yeni açtığım konuda görebilirsiniz..

obaaaaaaaaaaa güncelleştiriyorum şu anda

--------------- Ekleme ---------------

Nadir hocam yine sevindirdiniz bizi ya çok yaşayın siz emi of of nasıl heyecan yaptım şimdi güncellemeyi tamamlayınca ilk izlenimlerimi yazıcam buraya

By'Se7en

Üye
Nadir Eline sağlık bende şimdi Download Yapıyorum...
Güncellemeyi bitirenlerin yorumlarını bekliyoruz
Hadi Hayırlısı Olsun...

Nadir

Emekli Yönetici
inanın sizin kadar sevindim..çünkü beklenen bir güncellemeydi..

ee hocam sizde de bir adet 5800 olması gerekmiyor mu yoksa i-phone alırken onu vermiş miydiniz

Nadir

Emekli Yönetici
onu verdim maalesef..

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl ne hacet?

ıphone daha iyidir demek istiyor ne gerej var 5800 a yani ne alaka 5800 her türlü alırrr

Nadir

Emekli Yönetici
yaw seviyom 5800 ı..hayatımda ilk defa ayrılığına üzüldüğüm telefon..

ıphone daha iyidir demek istiyor ne gerej var 5800 a yani ne alaka 5800 her türlü alırrr

alamıyor be kardeşim yani bunun tartışması çok yapıldı forumda zaten ama 2sinide eline alıyorsun daha baştan kaybediyo 5800 ama telefonumunda sonuna kadar arkasındayım fiyatına göre harika bi telefon

enteresan bende güncelleme yok diyo

Nadir

Emekli Yönetici
sen çok dalga geçtin onun için bulamıyor telefon..

bencede
kesin nokia bana hatun yollıycak demekki

Nadir

Emekli Yönetici
ne yollar bilmem..