5800 yazilim yukleme sorunu sertifika degil

Sponsorlu Bağlantılar

mhmmhm

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazilim yukleme sorunu sertifika degil
5800 a v40 yukledim ondan sonra yuklemeye calistigim dosyalar hep yukleyici calisiyor diyor teli kapatip aciyorum gne olmuyor yardm ederseniz sevinirim saolun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartına format atacaksın..

mhmmhm

Üye
    Konu Sahibi
sadece hafiza kartina degil mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet..

werarce

werarce

Üye
bendede veriyo oyle hata biktim artik hafiza kartina format atmaktan baska cozumu yokmu nadir

primogen

Üye
telefon kapatma botununa bi kere bas en altta E:hafıza kartını çıkar yazıyo tıkla ona çıkan soruya evet de sonra tamam a bas sorun düzelir

morphinee

Üye
5800 da program yüklerken dosya türü desteklemiyor diyo bu sertifika sorunumu yoksa baska bır sorun mu yardımcı olursanız sevınırım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
desteklemeyen program indirmişsin..s60 v5 programları indireceksin..

osdyq19

Üye
5800 Geçersiz Sürüm Sorununun Çözümünü Bilen Varmı BeyLer?

RuHiBeRK

Üye
dosya türü desteklenmiyor diyor aynı programı arkadaşım kullanıyor 58 00 da benimkiside aynı o gönderdi hatta bende neden açmıyor bilgisi olan ?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
dosya türü desteklenmiyor diyor aynı programı arkadaşım kullanıyor 58 00 da benimkiside aynı o gönderdi hatta bende neden açmıyor bilgisi olan ?

arkadaşının telefon hacklidir yada kendi sertifikası ile sertifikalamıştır o sertifikalı dosyayı atmıştır.

pasha14

pasha14

Üye
arkadaslar sız en ıyısı telefona hard format atın ardından hafıza kartını biçimlendirin..

Üst Alt