5800 Yazılım Sürümü güncellemesi hakkında yardımınız lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkyglr

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yazılım Sürümü güncellemesi hakkında yardımınız lazım
1 gün önce 5800 telefon almış bulunmaktayım güncelleme ile ilgili birşeyler oluyormuş *#0000# yapınca sürücü bilgileri çıkıyor Yazılım sürümü: V 40.0.005
Yazılım tarihi 2912.2009 yazıyor en son güncelleştirici nedir ne yapmam lazım :aman2:

fnldstntn

Üye
Son yazılım V50.0.005.003.01 bu. Eğer yaparsan telefonunda bazı değişiklikler olur telefon gelişir...bu konu hakkında daha çok bilgiyi forumda bulabilirsin...

mgmv

Üye
telefonundan uygulamalar sayfasına gir.orada yazılım güncelle diye bir seçenek var oradan güncellemelere bakar ve güncellemek isteğin içeriği güncelleyebilirsin.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
pc suitden güncellemelisin cd sini tel'la veririler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Neredeyse V60 çıkacak arkadaşım:) Değiştiriyorsun IMEI numaralarını yapıyorsun V50

gkyglr

Üye
    Konu Sahibi
nokia shoftware yükledim neyse geçde olsa kurdu bağlı cihaz belirleniyor diyor ama bulamıyor cihazı usp takılı telefon

tlgcn38

tlgcn38

Üye
tel ekranından pc suite i seç bağlayınca

OğuzcanAbi

Üye
cihaz korumalı olabilir

gkyglr

Üye
    Konu Sahibi
pc suite seçiyorum genede bulmuyor :S

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Nokia Software yüklü de PC suite de yüklüdür sanırım dimi.. Ben PC suite seçtiğimde bağlanıyor. Gerisi beni aşar kardeş 5800'ım yeni pek anlamıyorum. Kolay Gelsin sana yardım ederler burada emin ol.. Google'ı da kullanabilirsin yararlı bilgi ve anlatımlar mevcut birçok yerde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt