Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 yazılım güncellemesini aylar geçti yapamadım. Yardım !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edilecik11
Üye
Konu Sahibi
5800 yazılım güncellemesini aylar geçti yapamadım. Yardım !
gerek yazılım güncellemelelerini kontrol et desemde gerek pc suitetede güncellemeye çalışsamda bir türlü son çıkan yazılım gelmiyo aylar geçti adamlar yenisini çıkartcak ben hala yapamadım
anılbaran
Üye
yenisi çıkmaz . Şuan versiyon ne senin ? jaf ile at v60ı forumda araştır bulursun
edilecik11
Üye
Konu Sahibi
bendeki şuan 52.0.007 format falan da attım ama yine gelmedi.
Kadir Cem
Üye
Senin telefonun Kvk zamanı gelmiş kardeşim yazılım güncelleme önemli bi olay ama pc de felan studioda mesela bi bozukluk felan varmı bak telefonda güncellemiyor zaten başlamıyor pc de sorun vardır diye düşünüyorum eğer yoksa KVK ya gidiceksin
ultra-cengo24
Üye
Pc suite i kaldır Ovi suite i kur bilgisayara bir de öyle dene ben öyle yaptım oldu yanlız güncelleme hiç bir ise yaramıyor sadece web browser değişiyor bir de tuş kilidi geliyor olmazsa da fazla takma yani
Pc suite i kaldır Ovi suite i kur bilgisayara bir de öyle dene ben öyle yaptım oldu yanlız güncelleme hiç bir ise yaramıyor sadece web browser değişiyor bir de tuş kilidi geliyor olmazsa da fazla takma yani
Senin telefonun Kvk zamanı gelmiş kardeşim yazılım güncelleme önemli bi olay ama pc de felan studioda mesela bi bozukluk felan varmı bak telefonda güncellemiyor zaten başlamıyor pc de sorun vardır diye düşünüyorum eğer yoksa KVK ya gidiceksin