5800 yazılım güncellemesini aylar geçti yapamadım. Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncellemesini aylar geçti yapamadım. Yardım !
gerek yazılım güncellemelelerini kontrol et desemde gerek pc suitetede güncellemeye çalışsamda bir türlü son çıkan yazılım gelmiyo :) aylar geçti adamlar yenisini çıkartcak ben hala yapamadım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yenisi çıkmaz . Şuan versiyon ne senin ? jaf ile at v60ı forumda araştır bulursun :)

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
bendeki şuan 52.0.007 format falan da attım ama yine gelmedi.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Senin telefonun Kvk zamanı gelmiş kardeşim yazılım güncelleme önemli bi olay ama pc de felan studioda mesela bi bozukluk felan varmı bak telefonda güncellemiyor zaten başlamıyor pc de sorun vardır diye düşünüyorum eğer yoksa KVK ya gidiceksin :P:

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Pc suite i kaldır Ovi suite i kur bilgisayara bir de öyle dene ben öyle yaptım oldu yanlız güncelleme hiç bir ise yaramıyor sadece web browser değişiyor bir de tuş kilidi geliyor olmazsa da fazla takma yani :)

anılbaran

anılbaran

Üye
tama m o zaman jaf ile v60 at

edilecik11

Üye
    Konu Sahibi
Pc suite i kaldır Ovi suite i kur bilgisayara bir de öyle dene ben öyle yaptım oldu yanlız güncelleme hiç bir ise yaramıyor sadece web browser değişiyor bir de tuş kilidi geliyor olmazsa da fazla takma yani :)

Biliyorum arkadaşlar yapmış fazla gerek yok. Cwf yolunu denicem :)

----------Eklendi @ 22:55:22 ---------- Yazıldı @ 22:48:24 ----------

Senin telefonun Kvk zamanı gelmiş kardeşim yazılım güncelleme önemli bi olay ama pc de felan studioda mesela bi bozukluk felan varmı bak telefonda güncellemiyor zaten başlamıyor pc de sorun vardır diye düşünüyorum eğer yoksa KVK ya gidiceksin :P:

O kadar uğraşmam panpa :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Biliyorum arkadaşlar yapmış fazla gerek yok. Cwf yolunu denicem :)

----------Eklendi @ 22:55:22 ---------- Yazıldı @ 22:48:24 ----------

O kadar uğraşmam panpa :)

Sen bilirsin kardeş :kop: cwf en iyisi ben c5 kullanıyorum fertile ceres süper hiç bnir sorun yok fw de :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt