5800 Yasak sitelere girebilen Web Tarayıcıları (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

busterbaxter

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yasak sitelere girebilen Web Tarayıcıları (Yardım)
5800 da megaupload, hotfile, duckload gibi sitelerden indirme yaparken geri sayımı yapabilen web tarayıcısı arıyorum.
Ucbrowser, Bolt ve Opera mini yi denedim. Hepsinin ortak bir kötü özelliği vardı: Geri sayım özelliğinin olmaması. Sırf bu özellik yüzünden hiçbir siteden indirme yapamıyorum. Bana yasaklı sitelere girebilen ve geri sayım yapabilme özelliği olan web tarayıcısı gerekiyor. Böyle bir web tarayıcısı bilen birisi lütfen cevap yazsın.

nalcam22

nalcam22

Üye
pera minide yok ama opera mobilede oluo azda olsa flash desteği var

'Patron

'Patron

Üye
mobıle ve orj tarayıcıda sayar.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Opera Mobile ve Kendi Tarayıcı Var

gokhan544

Üye
arkadaşlar yasak siteye girmek icin operamobilde ayarlardan opera turboyu açık yap tüm yasaklı sitelere rahatlıkla girebilirsiniz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Telefondan dns değiştirip giriyorum ben yasaklı sitelere

• Beğen
Tepkiler: owner26
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bence En İyisi Dns Değiştirmek... :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
opera mobile den opera turboyu açıp indirme sitesine gir.:oke:

-efşan

-efşan

Üye
dostlar adamın maksadı geri sayım

busterbaxter

Üye
    Konu Sahibi
Çok doğru söylediniz. Ben geri sayım yapabilen bir tarayıcı istiyorum. Aynı zamanda da yasaklı sitelere girebilecek. Tarayıcının dilinin Çince falan olması hiç önemli değil. Dediğim iki özelliğe sahip olması benim için yeterli. İnternete wi fi üzerinden bağlandığım için DNS ayarlarıyla oynayamam. Kısacası Megaupload dan dosya indirebileceğim bir tarayıcı istiyorum. Proxy sitelerini söylemeyin bile. Tüm proxy siteleri girdiğim ağda engellenmiş.

Üst Alt