5800 yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardım pls
58 00 aldım ve nette vide izlen iyo flash player 9 istiyo ne yapabilirim yardım edin bide 5800 için kaliteli oyunlar varsa eklerseniz sevinirim acil cvp bekliyorum!!!!:oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

58 00 aldım ve nette vide izlen iyo flash player 9 istiyo ne yapabilirim yardım edin bide 5800 için kaliteli oyunlar varsa eklerseniz sevinirim acil cvp bekliyorum!!!!:oke::oke::oke:
izlenmiyoooooo

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi

izleniyo yazmısımda izlenmiyo acil yardım plssss

of ne yapacam simdiii

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
tskk de flash player lazımya onu acabilecek bi program olsa:ağlarım:

Perfect!

Üye
tskk de flash player lazımya onu acabilecek bi program olsa:ağlarım:

nasıl ya bu dediğim program zaten yüklersen youtubeyi açar

eğer yükledim olmuyo diyosan dns ayarını değiştir olur çünkü o program direk açılıyo kendim kullanıyom ama dns değiştir

domelyan

domelyan

Üye
Flash Player S60v5 (Nokia 5800 XpressMusic ve N97 Animasyon Oynatıcı) (Swf desteği)
Swf uzantılı flash dosyalarını açmaya yarayan Animasyon Oynatıcı Programı
(arkadaşlar başga bir formun linki yanlıs anlamayın bn bunu yapıyordum arkadasın 5800 yasaksa siliniz!)

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player S60v5 (Nokia 5800 XpressMusic ve N97 Animasyon Oynatıcı) (Swf desteği)
Swf uzantılı flash dosyalarını açmaya yarayan Animasyon Oynatıcı Programı
(arkadaşlar başga bir formun linki yanlıs anlamayın bn bunu yapıyordum arkadasın 5800 yasaksa siliniz!)
anlamadım nededin? yasaksa felan?

oyunlar sitede mevcut hergün yenileri geliyor
flash player için yapacak bişey yok skyfıre vardı eskiden artık çalışmıyor bildiğim kadarıyla
birde kendi tarayıcı ile izliyordum ben bi ara artık oda yok ama bidene istersen
eğer youtube videolarını izlicem diyorsan youtube programı var indir izle çok güzel

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/5800-youtube-programi-277294.html
bunu indir youtube için
bu sadece you tube videolarını mı acı ben mesela bi video gördüm onu acacam zaman f9 yazıyo flash player istiyo flash player dosyalarını acar mı bu program?:hmmm:hmmm:hmmm

pesimisthaso

Üye
5800 kullanıcısıyım ve ışık sorunum var.isim olarak dile getiremiyorum.fakat resimli olarak vercem.ama 6630 a ait bi resim .yardımınız için şimdiden tesekkür ederim.saygılar

yardım edecek kimse yok mu?allah ıcın ya.yanı sitede ilgili kimse el atmicak mı bu konuya.hadi üstadlarım.yardım beklıyorum

tlgcn38

tlgcn38

Üye
5800 kullanıcısıyım ve ışık sorunum var.isim olarak dile getiremiyorum.fakat resimli olarak vercem.ama 6630 a ait bi resim .yardımınız için şimdiden tesekkür ederim.saygılar

yardım edecek kimse yok mu?allah ıcın ya.yanı sitede ilgili kimse el atmicak mı bu konuya.hadi üstadlarım.yardım beklıyorum
açıklayıcı hiçbişey vermemişsin telefonun fotosunu çekip KONU AÇ.

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
ışık sorunu derken neyi kastediyosun bi acıklasan

murtozipo

Üye
Arkadaşlar Nokia 5800 XpressMusic kullanıyorum, acaba bu telefona blackberry messenger yüklemek için program var mı? Bilen varsa lütfen link paylaşalım... Şimdiden teşekkür ederim

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
var diye biliyorum ama foruma bakman iyi olacak.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt