5800 yandaki ekranı açma kapama tuşu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
5800 yandaki ekranı açma kapama tuşu
arkadaşlar 5800 ın yanındaki ekran açma kapama tuşu bozuldu yavaş kullanırsan çalışıyor ama yınede servise gönderip yaptırmak istiyorum garantisi hala duruyo sizce servise göndersem garanti kapsamına girermi kabul ederler mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eğer kullanıcı hatası bulmazlarsa beleşe yaparlar

Symbianize

Symbianize

Üye
Sıkıntı çıkmaz bence

juristokrat

juristokrat

Üye
gönder bence de bozulması normal

pasha14

pasha14

Üye
Bunda kullanıcı hatası ile ilgili bir durum olacağını sanmıyorum çünkü telefonu kullanabilmek için bu kilidi açmaya ihtiyacın var. Gönder gitsin eğer kullanıcı hatası hizmet karşılığı bir bedel ödeyeceksiniz derlerse sende tepkini göster böyle saçmalık mı olur ?

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler bi şansımı deniyim

KırcalıHolding

Üye
ver telefoncuya 5 tl ye yaparlar

esokmen

esokmen

Üye
aynen fakat nokianin servisleri iyice bozuldu adamlar türkiye çapında birşey bilmiyorlar ya götürüyorum 5800 program atın diye. Istanbula yollarım diyo kendim yirmi liraya atarım diyor ayıp ya iyi ce bozuldu android artık en iyisi ve tahtı sallanmaz inşallah ona geçmeyi düşünüyorum.

burakcan42

Üye
bende n97 var. Tamamen benm hatamla tuş kırıldı bildiğin yere yapıştı .d garantinin de son 3 günüydü olmadık yerlerden sorun buldum gönderdim. Biraz uzun sürdü parça bulmalari ama gövdeyi tamamen değiştirmişler flanflan yani alıyolar .d ama bayağı sorun çıkardılar kullanıcı hatası flan die...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt