sonuç bu 1100mhz adeta uçuyor tlf
gokhan544 Üye Konu Sahibi ultrayer6' Alıntı: o mhz bazında bir test programı değil. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur ama yatay ekran kullanmak daha hızlı oluyor dikey ekrana göre
ultrayer6' Alıntı: o mhz bazında bir test programı değil. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur ama yatay ekran kullanmak daha hızlı oluyor dikey ekrana göre
Arisklaus Üye aga ben sensörleri kapalı tutuyom.kasıyo çok.birde tel biraz yan dursa hmn dönüo.o yüzden hangisi hızlı denememiştim
aga ben sensörleri kapalı tutuyom.kasıyo çok.birde tel biraz yan dursa hmn dönüo.o yüzden hangisi hızlı denememiştim
oktay2617 Üye arkadaş doğru söylüyor? Yatay ekranda performans artıyor! Daha önce dikkatimi çekmişti,konuyu görünce girip onaylayayim dedim!
arkadaş doğru söylüyor? Yatay ekranda performans artıyor! Daha önce dikkatimi çekmişti,konuyu görünce girip onaylayayim dedim!
nalcam22 Üye ya yürüyün gidin 5800 ın düz ekranla yatay ekrandaki hızını toplasanız 1100 etmez bu fotolar face yada baska tel
ya yürüyün gidin 5800 ın düz ekranla yatay ekrandaki hızını toplasanız 1100 etmez bu fotolar face yada baska tel
gokhan544 Üye Konu Sahibi 'İsmet'' Alıntı: Hmm Ben pek bişey fark edemedim.. Genişletmek için tıkla ... Ben cok fark ettim arkadaşım 2 kat hızlı özelikle opera mini ve opera mobilde
'İsmet'' Alıntı: Hmm Ben pek bişey fark edemedim.. Genişletmek için tıkla ... Ben cok fark ettim arkadaşım 2 kat hızlı özelikle opera mini ve opera mobilde