5800 XpressMusic'in Firlandiya veya Macaristan üretimleri arasında farklar mı var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mmnoz

mmnoz

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic'in Firlandiya veya Macaristan üretimleri arasında farklar mı var?
5800 XpressMusic'i beğendim ve almak istiyorum, fakat kafama takılan bazı sorular var bu telefon hakkında, her yerde telefonun macar üretimi var, finlandiya üretimi Türkiye'ye geliyor mu? :P:
İki üretim merkezi arasında farklar var mı? bu tür konusmalar duydum ve kuskuya kapıldım !
teşekkürler ...

ahenk

ahenk

Üye
Bu gibi konular cok kousuldu ve tartısıldı benimki macar konuyu uzatmaya gerekyok arada hiç farkta yok sadece ısık sızması ve hoperlor sorunu var oda 2009 ocak ayından oncakilerde de niliyo ona dikkat et
Saygılar

mmnoz

mmnoz

Üye
    Konu Sahibi
hı tamam o zaman, alıcamtım da emin olamamıstım, şimdi karar verdım ama teşekkür ederim !:oke:

M3L!H

M3L!H

Üye
macar al hiçbir farkı yok benimki de macaristan malı telefon hiçbir sorunu yok. Mükemmel çalışıyor:oke:

Sehzade

Üye
fark yok uretim nokia ama ulkeler farklı hepsi aynıdır:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Finlandiya daha kaliteli oluyor deniyor ama ben bir fark göremedim doğrusu..

Sehzade

Üye
Finlandiya daha kaliteli oluyor deniyor ama ben bir fark göremedim doğrusu..
üstad finlandiya denilmesinn sebebi ana fabriki olması galiba ama aynı parcalarla digerleri yapılıyor o bakımdan hicbir fark yok :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800 finlandiya üretmiyor bildiğim kadarıyla macaristan üretiyor. finlandiya n serisini üretiyor.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hiç bir fark yoktur fark var diyenler bence kesinlikle saçmalıyor....

muho123654

Üye
ben 5800 alcamda sizce alayı mı ACİLLLLLLLLLLL YARDIM LÜTFEN

21sacraments

21sacraments

Üye
5800 finlandiya üretimi yoktur! nokia bir modeli farklı ülkelerde üretmez N95 finlandiyada üretildiyse bide macaristanda üretilmez umarım anlatabilmişimdir

muho123654

Üye
anladım üsteymenimde ben alcam kuşkuya kapıldım yardım ederseniz

--------------- Ekleme ---------------

sizde heralde bu telefonu kulanıyorsunuz memnun musunuz

umutgidik

umutgidik

Üye
Gönlün rahat olsun dostum Hungary malı alabilirsin sorun olmaz :)

muho123654

Üye
saol calıştığım yerden paramı alayım alcam 5800

umutgidik

umutgidik

Üye
Şuan fiyatı çok makul 460 tl civarı. Fiyatına göre özellikleri çok fazla. Birde tavsiyem alır almaz aldığın yere son versiyonu yüklettir. V51'i yani

muho123654

Üye
çok saol

SilentOne

SilentOne

Üye
3. part malları var zaten hatta 4.parti bunlar sağlam artıq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...