5800 XpressMusic'e Tema Efekti Ekleme Hacksiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic'e Tema Efekti Ekleme Hacksiz!
Merhaba arkadaşlar...

Ben Nokia 5800 XpressMusic Navigation Edition kullanıyorum. Cihaza tema efektleri yüklemek istiyorum ama cihazı hacklemek de istemiyorum. Bu konuda elinden gelebilecek yardımları esirgemeyen arkadaşlara sesleniyorum.

Bi el atın şu işe beraber butun symbiancıların ortak problemini çözelim.

Aklımda bi fikir var ama uygulayamıyorum. Yeterli teknik bilgim yok ama şöyle düşündüm.

Flipfont uygulamasıyla yazı tipi fontlarnı, cihazın yazı fontlarının olduğu dizine atabiliyoruz. Bunu niye tema efectlerinde yapamıyoruz. Ben yine bu fikir üzerinden yola çıkarak telefonumda yüklü olan SisEditor programıyla bir ".sis" dosyası açtım. İçindeki bütün dosyaları silerek yine forumumuzdan indirdiğim "yağmur şimşek kar efekti" dosyalarını ".sis"e ekledim ve dosyaların hepsinin yükleneceği yolu tek tek belirledim("c:/resource/effects/" gibi bişeydi ama asıl efektlerin yüklü olduğu klasor nereyse orası olması lazım) ve en sonunda ".sis" dosyasını sertifikalayıp (opda'dan almıştım) katdettim. Kaydetme safhasına gelince ise herhangi bir sertifika sorunu çıkartmadı. Hatta "yükleniyor" penceresi çıktı ve çok geçmeden "yüklenemiyor" diye hata verdi.

Bana bi yardımcı olun nasıl olcak bu iş bilmiyorum. Ama eğer bana yardımcı olabilecek biri varsa yardım etsin isyiyorum.

Eğer telefonumu hacklemem gerekiyorsa da hangi cfw yi yüklemem uygun olur bana bi yardımcı olun lütfen.

Şimdiden yardımcı olan ya da sadece düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ben telefona cfw yuklemek istiyorum eğer benle buluşup telefona yukleyebilecek biri varsa 20.01.2011 e kadar Antalya/Alanyada
(yakınlarda olanların yanına gelebilirm)

20.01.2011 ile 30.01.2011 arası Manisa Merkez de,

01.02.2011 den sonra Balıkesir/Burhaniye de olacağım.
(eğer yakınlarda birileri varsa edremit, akçay ya da havran ilçelerine gelebilirim.):megafon:

korayharman

korayharman

Üye
Kur bilgisayarına Teamviewer programını yardım ederiz biz burdan sana :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yardım eden arkas çıktı işte okar gelmene gerek yok

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar sağolun peki iletişim nasıl olcak? benim msn yi ekleyn isterseniz ordan mesajlaşıp halledelim olurmu?

--------------- Ekleme ---------------

yani demek istediğim benim pc m yok cafelerden giriyorum!

korayharman

korayharman

Üye
hadi ya bak bu kötü oldu usb baglantısı olan bir kasa içinde Ovi Suite + Jaf Emülatör kurulu olması lazım

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
peki hangi cfw yi önerirsin bana benim istediğim özellikler
Kinetic scrolling in daha kaygan olması(iphone gibi) ve telde orjinal yuklu nekadar gereksiz uygulama varsa kaldırılmış olmasını istiyorum hız vd sadelik önemli ve tabikide ordan oraya atlayan tema efektlei var youtubede izlemiştim ole bişey istiorum bole bi cfw söylermisin bana mutlaka sende kullanıyorsundur bişeyler

korayharman

korayharman

Üye
peki hangi cfw yi önerirsin bana benim istediğim özellikler
Kinetic scrolling in daha kaygan olması(iphone gibi) ve telde orjinal yuklu nekadar gereksiz uygulama varsa kaldırılmış olmasını istiyorum hız vd sadelik önemli ve tabikide ordan oraya atlayan tema efektlei var youtubede izlemiştim ole bişey istiorum bole bi cfw söylermisin bana mutlaka sende kullanıyorsundur bişeyler

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/blackstar-5800-v52-aralik-2010-guncel-411504.html:oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
wayy gercekten iyixmis beğendim gercekten kendim yuklemeyi bi deneyim olmazsa bi bakacaz artk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt