5800 xpressmusic şuan kaçıncı seri partlar gönderiliyo ve borsa işlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leıkon

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpressmusic şuan kaçıncı seri partlar gönderiliyo ve borsa işlemleri
Mrb bende 5800 xpressmusic almak istiyorum ama serisine göre değişiyomuş bugüne göre yorumlarsak şuan gönderilen seriler nasıl almalımıyım yada diğer partiyimi beklemeliyim.

Ve telefonda java desteği var acaba java desteği sayesinde borsayı takip edebilirmiyim ?

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Mrb bende 5800 xpressmusic almak istiyorum ama serisine göre değişiyomuş bugüne göre yorumlarsak şuan gönderilen seriler nasıl almalımıyım yada diğer partiyimi beklemeliyim.

Ve telefonda java desteği var acaba java desteği sayesinde borsayı takip edebilirmiyim ?

aynı tereddüt bendede var.sanırım siyah renkli olanlar son seri.yapılcak en iyi şey telefonun alırken kutuyu açıp kasa açıklığı vs. gözle görünür bi sorun olup olmadığı kontrol etmek eğer bi sorun varsada anında kutuyu deiğitirip yenisini almak.

java konusunda bilgim olmadığı için yardım edemiycem.ama internetten borsa takip ediliyo sanırım.

leıkon

Üye
    Konu Sahibi
Ben internetten sipariş vereceğim için alıp göz atma gibi bi fırsatım almıyacak gerçi açıklık filan varsa direk geri gönderebilirim ama içime bi kurt düştü işte ucuz bi telefon olsa sorun yapmazdım ama bütçeyi baya zorlıcam bu ay

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Ben internetten sipariş vereceğim için alıp göz atma gibi bi fırsatım almıyacak gerçi açıklık filan varsa direk geri gönderebilirim ama içime bi kurt düştü işte ucuz bi telefon olsa sorun yapmazdım ama bütçeyi baya zorlıcam bu ay

umarım sorunsuz bi telefon alırsınız :)

WitchKing

Üye
şuanki seri düzgün ama firmwareler çok kötü :S bu telefon daha iyi performans sağlayacak bi telefon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt