5800 xpressmusic Renkler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpressmusic Renkler
Arkdaşlar Ben Yarın 5800 alıcam allah izin verirse...
Bu Siyah Kırmızı felan bunların arasında fark varmı Bir Konuda okudum Bir Arkdaşımız Sorunun yazmış biriside Hangi renk diye sormuş Bunun arasında fark varmı...

• Beğen
Tepkiler: nacresser

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Renkler arasındaki tek fark senin beğenin. Teknik açıdan hiçbir farklılık yok... Beğendiğin rengi al alırken sağ üstte açıklık olmamasına dikkat et...

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
Renkler arasındaki tek fark senin beğenin. Teknik açıdan hiçbir farklılık yok... Beğendiğin rengi al alırken sağ üstte açıklık olmamasına dikkat et...

Tamam Saol Bilgin İçin :))

futbol123

futbol123

Üye
siyah rengini almanı tavsiye ederim

baba devran

baba devran

Üye
adı üstünde xprssmuic kırmızısı güzell xxd

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
:))

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
Hayırrrrrrrrrrrrrr. Kesinlikle kırmızı alma. Kırmızı telefonların çoğunluğu sorunlu kendiliğinden kapanıp açılıyor. Benimki öle mesela 2 haftalıkken servise gitti. Siyah al. O sorunsuz die billiyorum. Mavi için herhangi bir bilgim yok

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
ya ne alaka arakdasım yanlış bilgi verip milletin kafasını bulandırma bende var red hic bi sorunu cıkmadı cok şükür senin telefonun ilk parti olabilr ondan dolayı sorunludur

yukarda arkadasında dediği gibi sağ üst köşede açıklık olup olmadığına dikkat et alırken birde telefonu sağ yan cevir ışık sızmaması lazım ilk partilerde bu sorunlarda mevcuttu

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
zaten hepsi için söyledim benim bu şekilde forumlarda araştırdğım karşıma çıkan sonuç bu şekildeydi.

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar Tamam Tartışmayın 500 tlye siyah aldım...

Revengeful

Emekli Yönetici
tek farkı içindeki tema rengi

karkarkara

Üye
Bende mavi var, arkadaşlarımdada 2 tane kırmızı bir tane de gri var.Kırmızılardan birisinde sanki ekran biraz değişik gibi daha mat duruyor alırken karşılaştırma imkanın olursa buna bak bunun renkle alakalı olduğunu sanmıyorum hepsindede olabilir.(Şimdi ayarlardan parlaklıkla alakalı vs demeyin onla alakası olmayan bir durum bu).Şahsen 5800ların çoğunluğu kırmızı olduğu için maviyi tercih etmiştim vede şuan gayet iyi ettiğimi düşünüyorum..

Revengeful

Emekli Yönetici
vallah bende hiç mat değildi :D

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
hayırlı olsn biraz ucuz geldi sanki iyice kontrol ettinmi sonra kafan ağrımasın ?

haytaefendi

haytaefendi

Üye
fark yok sadece zevk meselesi

DheLi_Ruzq4R

Üye
kırmızı aldım hicbir sorun yasamadım v31 yüklüydü 1 ay kulladıkdan sonra v40 yükledim halen gayet düzgün kullanıyorum bir sorunum yok tavsıye ederım. ama renklerın bir onemı oldunu dusunmuorm zevk meselesi

depovehangar

Üye
5800 xm de sıralı video seyretme işlemi nasıl yapılır , bir örnek verecek olursam müzik dinlerken olduğu gibi , 10 tane video var ve bunları tektek seyretmek zorunda kalıyorum.Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt