5800 Xpressmusic Hakkında Bilmediklerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

canizci

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpressmusic Hakkında Bilmediklerimiz
Arkadaşlar 5800 XM kullanıcısı olarak bu telefon hakkında bilmediklerimizi burda paylaşmanızı istedim.Bu sayede telefon hakkında daha çok bildiklerimiz olucak.Belki benim göremediklerimi siz görmüş olabilirisiniz... tabi bu hepimiz için faydalı olucak...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitede 5800 hakkında yüzlerce konu açıldı..bilinmeyen tarafı kalmadı galiba..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nadire katılıyorum hatta öyle bir hale geldi ki artık durum aynı konular onlarca kez açıldı. Yapılacaksa bütün soruları tek bir başlık altında toplama yapılabilir.

mek_mek_mek

Üye
Ben henüz almadım ilk iphone alıyodum.vazgeçtim.5800 alcam herkes çok iyi diyo.alıncada baya kullnmak istiyorum...hakkında hiç bişi bilmiorum müziği,temaları kullanış biçimi kolay çizilirmi bu soruların cevabını lütfen verinn.:ağlarım:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Müziği harika arkadasım..temaları zevk meselesi ama harika temalar bulabilirsin..oyunlarda baya gzl oyunlar cıktı özellikle polarbit oyunlar..Çizilme derdi yoq..ekranı çizilmez ekrandan yapılmıs..Cok kullanıslı kaleme ihtiyacn hiç olmuyor..Telefon Teq Kelimeyle Harika..Almanı tavsiye ederim..

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Benim Pek Bilgim Yok ondan Böle Bir Sayfa açmıştım...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Forumu araştırsaydın bircok bilgi bulabilirdin..

metso2

Üye
valla tel süper her konuda bütün tellere 5 basar diyorum
:ehe

petrucci82

petrucci82

Üye
iki tür insan vardır..5800 kullananlar ve 5800 kullanmayanlar...

reactor1111

reactor1111

Üye
kimse birşey yazmamış ben yazayım bari ilk fazla bilinmeyen özellik(belkide çok biliniyordur ya neyse. ben bilmiyordum düne kadar).
arama geldiğinde telefonun ön yüzünü aşağı yöne çevirince telefon sessize geçiyor. çok güzel bir özellik:evet:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
5800 kullanıyorum ama ıphonu tek gecerim

cciritci

Üye
Telefonu alalii 1 hafta olduu cok arastırdım ve 5800 da karar kıldım iyikıde almısım dusunen yada kararsız kalann arkadaslara tavsıyem dusunmeden alin pişman olmazsınız... :)

aliçoooo

aliçoooo

Üye
kimse birşey yazmamış ben yazayım bari ilk fazla bilinmeyen özellik(belkide çok biliniyordur ya neyse. ben bilmiyordum düne kadar).
arama geldiğinde telefonun ön yüzünü aşağı yöne çevirince telefon sessize geçiyor. çok güzel bir özellik:evet:
Bu sensör arkadasım..bnde bunu söyliyim sen yeni öğrenmissinya bunuda belki bilmiorsndur..alarm calarkende ters cevirdinmi susuyor telefon..

Üst Alt