5800 XpressMusıc 2.el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusıc 2.el
5800xpressmusıc 2.el alacagım satan arkadaş varmi temiz +acılmamıs+ garantili ve kredi kartıyla aalcagım.. satan kişi buraya yazarsa cvp verebilrim .

emre2323

Üye
dostum 2.el 5230 var elimde ıphone 3gs alacağım için satıyorum tel açılmıştir ama hiç bir sorunu yoktur şimdilik
tel içinde türkcell hatt için sinirsiz internet mevcuttur ilgilenirsen pm at

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeşim bende var garantisi var ekranı aldığım gün lazerli jelatinle kaplattım yani ekran felan sıfır arka kapakta yeni yalnız kamerası puslu gösteriyor telefoncu 20 tl ye hallediyor ben o 20 tl yi fiyattan düşerim istersen konuşalım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
açılmamış 5800 arıyorsun ha daha çok arasın!!

bountykiller

bountykiller

Üye
emma çevremda 4-5 tane 5800kullancısı var , hepsinin telefonu en az 1 senelik. Henüz hiçbiri açılmadı ...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
emma çevremda 4-5 tane 5800kullancısı var , hepsinin telefonu en az 1 senelik. Henüz hiçbiri açılmadı ...

Açılmamaktan kastın ne açılmamış diyince kullanılmamış kutuu açılmamış anlamına geliyor türkçen zayıf heralde.

hakan058

hakan058

Üye
Açılmamaktan kastın ne açılmamış diyince kullanılmamış kutuu açılmamış anlamına geliyor türkçen zayıf heralde.

Bana kalırsa adam gayet güzel ve açıklayıcı bir ilan vermiş. Ama sen ilanı baltalamak adına elinden geleni yapıp, adamı küçük düşürmeye çalışıyorsun. Açılmamış derken, telefonun içinin açılıp kurcalanmadığı, tamir görmediği demek istediğini bütün maxicep üyeleri bilir. iyisimi sen git başka forumlarda takıl. Hasan kardeşim inşallah istediğin bir telefon bulursun.

Black-killing

Black-killing

Üye
Açılmamış deyince kutudan hiç çıkmamış yani bi nevi sıfır ayarında anlamına gelir kurcalanmamış dese daha iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Açılmamış deyince kutudan hiç çıkmamış yani bi nevi sıfır ayarında anlamına gelir kurcalanmamış dese daha iyi olurdu
+1 :good:

---------- Eklendi @ 13:33:52 ---------- Yazıldı @ 13:33:20 ----------

Bana kalırsa adam gayet güzel ve açıklayıcı bir ilan vermiş. Ama sen ilanı baltalamak adına elinden geleni yapıp, adamı küçük düşürmeye çalışıyorsun. Açılmamış derken, telefonun içinin açılıp kurcalanmadığı, tamir görmediği demek istediğini bütün maxicep üyeleri bilir. iyisimi sen git başka forumlarda takıl. Hasan kardeşim inşallah istediğin bir telefon bulursun.

Baltalamaya Çalışmıyorum Black King Açıklamış Olayı

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kardeş 5800'a para verene kadar 400-450 TL civarı çok temiz 3GS'ler var donanımhaber forumunda :D

Bu arada Emma çok tatlısın canını yirim :d:

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş 5800'a para verene kadar 400-450 TL civarı çok temiz 3GS'ler var donanımhaber forumunda :D

Bu arada Emma çok tatlısın canını yirim :d:

Kardeş zevk meselesi adam başka telefon istese konu başlığını x fiyatla x fiyat aralığı yapardı :)

bluemai

bluemai

Üye
5800xpressmusıc 2.el alacagım satan arkadaş varmi temiz +acılmamıs+ garantili ve kredi kartıyla aalcagım.. satan kişi buraya yazarsa cvp verebilrim .

Kardeş ben yardımcı olayım sana. kendi telefonumu verebilirim ıstersen ne geçiyor piyasasi biliyorsun acaba? Ben de ipine 3gs gibi temiz bir cihaz almayı planlıyorum..

Enes

Enes

Üye
bak 5800 a bulaşan kurtulamıyor tekrar düşün derim :D

mtncelik

Üye
açılmamış konusu tamir görmemiş anlamı taşır beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt