5800 xpress müzik tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

check16

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpress müzik tema sorunu
Arkadaşlar 5800 telefonuma internetten tema indirdim telefona attım yüklüyorum ama bır uyarı verıyor napacagıma karar veremedim

Uyarı:Uygulama telefonla uyumlu değil,Devam etmek istermısıniz . diye sizce devam et dersem sakıncalı olurmu?

yada bu sorunla karşılasmıcagım temaları nerden bulabılırım

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
yüklemeye devam et sorun yok.

hack84

hack84

Üye
Uygulama telefonla uyumlu değil,Devam etmek istermısıniz

telefona her yüklediğin uygulamada sana bu soruyu sorar telefonun evet de sorun çıkmaz merak etme.. ;)

check16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar teşekkür ederim :)

Derya2010

Üye
Kendi sitesinden OVİ ye üye olunca orjinal MSN yükleniyor
İlk indirmede benden 15 kontor gitti yazışmada da çok gitmiyor ama nedense bağlantıyı kes dediğimde bir türlü kesemedi internetini kapattım yine kontor düştü en son hattı çıkartıp parolayı kaldırdım bir de o şekilde deneyeceğim olmazsa müşteri hizmetlerini aramak kalıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada eski telefonum sitede gözüküyor ama şuan kullanımdığım 5800 xpress music:)

v3!N

v3!N

Üye
sakıncası yok ole seyler sorabılır sen devam de :oke:

byhaga

Üye
Arkadaşlar bnm sorunum internet mağaza müzik ve uygulamalar seçeneklerinin temaya uyum göstermemesi bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=3][ı]arkadaşlar bnm sorunum internet mağaza müzik ve uygulamalar seçeneklerinin temaya uyum göstermemesi bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...[/ı][/sıze]

bu arada telim [ı]5800 xm[/ı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt