5800 xpress Music ve Navigation Edition Arasındaki Fark

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpress Music ve Navigation Edition Arasındaki Fark
Merhaba iyi günler arkadaşlar arkadaşıma bu hafta içinde 5800 almayı düşünüyorum şunu farkettim bu 5800 xpress music ile 5800 navigation edition arasında ne gibi farklılıklar var hangisi daha iyi xpress music 'de gps özelliği var mı var sa nasıl ?Bu konularda bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden yapacağınız hertürlü olumlu ve ya olumluz yorumlarınız için Teşekkür Ederim...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
var xpressmusic te gps benim telefoun kutusunda xpressmusic yazıyo kullanma kılavuzunda navigation edition yazıyo onu çözemedim :s

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
yanlış kutulanmış :D veya ikisi içinde aynı kullanım klavuzu yapılmış olabilir teşekkür ederim peki mennun musunuz?

caglar9726

caglar9726

Üye
navigation da gps daha iyidir ama xpressmusic dede gps var ama navigation un kadar iyi değil xpressmusic alarısan onon ses düzeyi daha yüksek ve daha kalitelidir benden bu kadar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben telefonu aldığımda böyle bi aryrım olsuğunu bilmiyordum teknosaya gidip 5800 istediğim söylemiştim bir de ben hiç xpressmusic ve navigation edition diye farklı satan yer görmedim yani bimekse falanda bakmıştım hep aynı bu arada şimdi kullanma kılavuzuna baktım da koyu br şekilde xpressmusic yazıyo onun altında küçük birşekilde navigation edition yazıyo

• Beğen
xxdama

xxdama

Üye
navigation xpressmusicden daha iyidir,

----------Eklendi @ 10:23:36 ---------- Yazıldı @ 10:19:18 ----------

----------Eklendi @ 10:25:04 ---------- Yazıldı @ 10:23:36 ----------

bu linkten xpressmusic ile navigation karşılaştırın

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt