5800 XP Müzik İçin Player Tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_PaRaDoX_

Üye
    Konu Sahibi
5800 XP Müzik İçin Player Tavsiyeleriniz
5800 XP kullanıyorum ve maalesef istediğim gibi müzik listeleri oluşturamıyorum. SE kullanırken böyle bi sorunla karşılaşmazdık.

PC'de hazırladığım örnek veriyorum; slow, türkçe, yabancı, hareketli falan gibi klasörleri ayrı ayrı müzik listesi olarak açmak istiyorum. Ama maalesef bu nokia ya sanatçıya göre ya türe göre falan ayırabiliyor ya da binlerce şarkı arasından listeyi oluşturmak için seçmemi istiyor. Benim için böyle bişeyin olmaması gerçekten çok berbat bişey. Bunun bi yolunu bilen varsa çok makbule geçer. Bunu yapabilen player var mı acaba.

srkntr

Üye
Arkadaşım 5800 vb cep telefonlarında , hatta pc den winamp gibi programlarda bile mp3 dinlerken / açtıgında hep çaldıgın şarkının özelliklerinde ne varsa onları görürsün. Yani senin istediğini anlatmaya çalışırsam . Pc'nde örnegin 3 klasör açtın diyelim :
1 - Pop
2 - Slow
3 - Jazz

her bir klasörün içine attığın şarkıların özellikleri aynı olmak zorundaki telefon playerda aynı yerde göstersin şarkıları !

Öncelikle açtıgın klasörün içine attıgın tüm şarkıları Ctrl+A tuşuyla hepsini seçiyorsun.
Sağ tık yapıp özelliklere tıklıyorsun.
Gelen menüden üst çeltikten ÖZET yazan yeri ordanda GeLİŞMİŞ tıklıyorsun.

ve gördüğün yerdeki Sanatçı ve Albüm Başlıgı haricindeki heryeri siliyorsun.
Sanatçı yazan yere Örn: Pop
Albüm Başlığınada mesela 2010 yazarak sonrasında UYGULA diyorsun.

Ve o klasörün iiçimnki tüm şarkılar aynı özelliğe sahip olduklarından telefona attıktan sonra hepsını aynı başlıktan görüyorsun (aynı klasörden)

Diğerlerinide aynı taktikle halledebilirsin....

Yardımım dokunduysa ne mutlu...

mc_agan

Üye
Serkan kardeş doğru, söylüyor.
Bu yöntemle istersen albüm ismini değiştirip gruplarsın istersen sanatçı veya türe göre.
Fakat bu yöntemi sadece klasörlere ulaşarak uygulayabiliyoruz.
Bir başka hafıza kartı veya yeni bir klasör ile çalıştığımızda ise istenilen klasörler çalınamıyor.
Bu da sanırım bu telefonun dezavantajlarından bir tanesi.
Halbuki o kadar da zor olmamalı bu yazılımı oluşturmak diye düşünüyorum ????

MeTaLLicA_91

Üye
soruna en sağlam çözümü buldum...

telefonunuzu usb ile bağlayıp, medya aktarımını seçiyoruz... Yapacağımız işlem için müziklerin telefonda mevcut olması grekiyor...

***klasörlerle ayırıyorsunuz, klasöre sağ tıklayıp; "çalma listesi oluştur" diyoruz ve liste oluşturuluyor... Isterseniz "pla" formatlı listeye çift tıklayıp şarkı ekleyip silip liste sırasını düzenleyebiliyoruz... Telefonun bağlantısını kesiyoruz ve müzik player'a giriyoruz... Zaten kendini güncelliyor..;)

^^Positive^^

Üye
Pc Suite de var...

Lacrymosa

Üye
Çalma Listesi oluşturma seçeneği var 5800'da... Ayrıca Music DJ adlı programla o andaki ruh halinize göre müzik çalabiliyorsunuz.

7610ncu

7610ncu

Üye
Çalma Listesi oluşturma seçeneği var 5800'da... Ayrıca Music DJ adlı programla o andaki ruh halinize göre müzik çalabiliyorsunuz.

O program nasıl oluyorki.Varsa Paylasabilirmsin.

bberkayy01

Üye
MeTaLLicA_91 saol kardeşimm be allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt