5800 xm yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlam2059

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm yardım
arkadaşlar herkes gıbı ozene bezene 5800 aldık ama alette operator gıttıgı zaman bır daha gelmek nedır bırak hiç gelmıyor . nokıa yı aradım yazılımdan kaynaklanabılecegını soyledıler (yazılım v30.1,101) tamam ama 3 gunluk telefonuda servıse yollamayada nıyetım yok ne yapmam gerek servıse yollsam yazılım atılsa sorun cozulur mu ve nokıa nın bana verdıgı cevapta yazılımları paket paket emei numaralarına gore yolluyorlarmıs ve yenı telefonundakı servısın atatcagı v40 yazılımı garantıyı bozarmı tesekkurler

zfr_1

zfr_1

Üye
telefona yeni yazılım yüklemek garantiyi bozmaz aslında kendin bile yükleyebilirsin bilgisayarından yeni yazılımı.

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşım telefondan yazdığım için fazla yardımcı olamayacağım kusurabakma.
Telefonu v40 a kendin güncelleyebilirsin . Nasıl olucak dersen ayrıntılı anlatımı sitede mevcut. Arama bölümüne 5800 fun yaz 5800 fun club çıkar ona gir. Orada Nadir abi ayrıntılı şekilde anlattı.

Üye
Arkadaşım telefona *#0000# yaz sana telin versionunu söler orda seçeneklere tıkla yazılım güncelleme de ordan araya pc yi sokmadan son yazılımı direk telefonuna yükleyebilirsin...

anlam2059

Üye
    Konu Sahibi
sorun çozulurmu derdım bu arkadaslar cozulmezse 3 gunluk telı servıse mı yollayım yoksa iade mı edeyım

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşım telefona *#0000# yaz sana telin versionunu söler orda seçeneklere tıkla yazılım güncelleme de ordan araya pc yi sokmadan son yazılımı direk telefonuna yükleyebilirsin...

Telefondan yapılan güncelleştirme tam güncelleştirme değildir. Asıl güncelleştirme pc den yapılır ve 137 mb boyutundadır

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu güncelle sonra hard format at tertemiz çalışan telefonun olur.

Progressivity

Progressivity

Üye
v31.0.101 de ben hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım sorun yazılımsal olabileceği gibi donanımsal da olabilir yeni yazılımla düzelmezse servise mecbur

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşım bencede bir nokia cluba götürüp yeni versiyonu atsınlar.. ben dün gittim süper oldu telefon daha önce yaptırtsaydım keşke..

--------------- Ekleme ---------------

v31.0.101 de ben hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım sorun yazılımsal olabileceği gibi donanımsal da olabilir yeni yazılımla düzelmezse servise mecbur

merhabalar münin kardeş.. sana birşey sorcam.. telefonuma v40 yuklettım..gayet guzel kullanıyorum.. ve hard format atmadım.. hard formatın ne gıbı avantajları var yanı şart mıdır atmak.. saygılar..

tip_sizz

Üye
mrb arkadaşlar öncelikle ben forum sayfalarında ve telefon kullanımında acemiyim, acemiyim 5800xm aldım :) telefonumu güncelleştiremiyorum cd sini falan yükledim ama herşey ingilizce telefonu bilgisayardan güncelleştiremiyorum gerekli adımları resimli anlatabilirseniz cok sevinirim. bide 5800xm kullanmayı ögretin bana nasıl faydalanabilirim, off offf görmemişin bi telefonu olmuş onuda kullanamıyor :)) saygılarımı sunarım arkadaşlar yardım etsenizde etmesenizde tşk ederim herşey için

cgedikk

cgedikk

Üye
dostum forumda arama bölümünden "5800" yazman yeterli.. inan o kadar bilgi çıkacak ki karşına.. istediklerinden fazlası hemde emin ol.. :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
mrb arkadaşlar öncelikle ben forum sayfalarında ve telefon kullanımında acemiyim, acemiyim 5800xm aldım :) telefonumu güncelleştiremiyorum cd sini falan yükledim ama herşey ingilizce telefonu bilgisayardan güncelleştiremiyorum gerekli adımları resimli anlatabilirseniz cok sevinirim. bide 5800xm kullanmayı ögretin bana nasıl faydalanabilirim, off offf görmemişin bi telefonu olmuş onuda kullanamıyor :)) saygılarımı sunarım arkadaşlar yardım etsenizde etmesenizde tşk ederim herşey için

Merhaba Telefonunuzu En İyi Bir Biçimde Güncelleştirmek İstiyorsanız Lütfen Buraya Göz Atınız...
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Revengeful

Emekli Yönetici
cgedikk hard format telefonun içindeki herşeyi siliyor ve ayarları sıfırlıyor. Bu yüzden hertürlü sorun gidiyor.Telefonun yeni alınmış gibi oluyor.

cgedikk

cgedikk

Üye
cgedikk hard format telefonun içindeki herşeyi siliyor ve ayarları sıfırlıyor. Bu yüzden hertürlü sorun gidiyor.Telefonun yeni alınmış gibi oluyor.

mert merhaba kardeşim.. biliyorum herşey gidiyor alındığı günkü yani fabrika ayarlarına dönüyor.. demek istediğim güncel versiyonu yüklettim mutlaka atmalımıyım ? atmasam da olur mu.. nokia shop daki görevli gerek olmadığını söyledi.. hem paylaşmak istedim bu sayade..:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Eğer telefonunda hata yok veya son versiyonun özellikleri eksik değilse atmana gerek yok. Ama atman gerekirse pc suite den yedeğini almayı unutma

cgedikk

cgedikk

Üye
eyvallah mert sağolasın...:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke: yardım güzeldir

tip_sizz

Üye
tşk ederim usta saolasın ben en son çare msj yazmakta bulmuştum genede ilgin ve bilgin için tskler

anlam2059

Üye
    Konu Sahibi
hiçbirşey ellemeden servise yolladım ve değişim talep ettim bakalım ne çıkacak kutudan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt