5800 xm ve 5800 navigation edition

Konu Sahibi
5800 xm ve 5800 navigation edition
arkadaşlar ben nokia 5800 xm alacam ama 5800 Navigation edition u duyunca wazqeçtim acaba navigation edition nun fiyatı ne dir satılan mağazalar neleridir bil weririseniz teşekkürler.

aslında ikide aynı sen 5800 black al navi kodu ile güncelle tmmdır aynı oldu hersey

AlpReis

Üye
5800 ile başlıyorsa farketmez, ikisinide alabilirsin ben blue kullanıyorum, ama sen yinede Navi al alacaksan

bende kırmızı kullanıyorum aralarında bi fark yok tek navigasyon yazılım farkı var

AsCoRbAt

Üye
bu navi kodu olunca neoluyo bide benim telefon 5230 kutusunda etikettin yanında 5230 navi yazıyo yanine işe yarar bu navi

Benim telefonumda Xpress Music Ama Ücretsiz Navide var ?
Farkı ne ?

navide heralde daha iyi çekiyor navigasyon die biliyom

biraz fark varmış navigasyonda ama sadece yazılımsal olarak(görünümleri zaten farklı)
o farkta navi kodu ile yazılım yükleyince kapanıyor.
ama navi al alacaksan kasa açıklığı vb. problemler yokmuş onda.

o zaman navigation edition al kasa açıklığı önemli bi nokta

Artık hiçbir farkları kalmadı.Hatırladığım kadarıyla navigation edition'ın tek artı yönü haritalar programında sınırsız sesli navigasyon özelliğiydi.Fakat Nokia bir süre sonra sesli navigasyonu tüm GPS destekli telefonlarda ücretsiz yaptı ve aradaki yazılım farkıda ortadan kalkmış oldu.Tek fark kapak ve tema dır.Diğer yönden herhangi bir farklılıkları yok.Yani product code değiştirmene de gerek yok.

Kasa Açıklığı oLmadığını bilseydm ona zıpLardm

Konu Sahibi
peki arkadaşlar navigation edition nerede satılıyor biliyormusunuz
bide fiyatı nedir

suan piyasada pek görmedim ama dolaşmadığım telefoncu buyuk mağza kalmadı yok yani

ben media markt tan aldım 5800
navigasyonu yüklüyolar
almadan sor belki yüklüyolardır

Bnde 5800 navıgatıon edıtıon war v40.00 guncellemesınde bıse yoktu ama v50 ye gelınce 5800 xm aynısı oldu temalar fln yanı ıkısıde aynı HıcBır Fark Yok .

navigasyon kontör istiyor mu ya :S ben bir anlaşma şeyini kabul ettim kontörüm yok zaten ama kullanabiliyorum birde arada durduk yere internet kullanmış gibi gözüküyorum kullanım tutarı 0 tl yazıyor gerçi bir yardım edin

simaros

Üye
daha hizli oluyor navi