5800 XM V50 Güncelleme Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 XM V50 Güncelleme Sorun
Arkadaşlar ilk olarak selamlar benim sorunum şudur:

Telefonumun şuanki versiyonu v40 fakat NSU Nokia Ovi Suite Nokia Pc Suite ile telefonu güncelleme bölümüne girdiğimde en güncel versiyon v40 olarak gösteriyor v50 çıkmıyor..

Ne yapmalıyım lütfen yardım ederseniz sevinç duyarımm şimdiden herkese teşekkür ederim..

Telefonun product kodunu Nemesis Service Suite ile değiştirmen gerekir tercihen navi kodu ile değiştir. İlgili kodları ve nasıl değiştireceğini google dan yada forumdan bulabilirsin sonra tekrardan NSU ile güncellemeyi dene işe yarayacaktır

Konu Sahibi
0587676: Euro2 Turkey NAVI
0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED,

Hangi Renk olduğunu nerden anlıycam telefonumun

telefonunun rengini bilmiyomusun ???

SeKo_75

Üye
Allah bu Nemesis isimli programi icaad edenden razi olsun. Benim telde v31 deydi ve V50 cikmasina ragmen birturlu yeni surum bulamiyordum. Kafama koydum yapicam dedim ve nemesis ile product kodunu degistirdim ve yukleme basarili oldu. Suan V50 kullaniyorum ve gayet guzel calisiyor cok memnunum. Herkese selam ve saygilar.

Konu Sahibi
ya fosforlu olan yeri kırmızı o mu rengi oluyor oo yüzden karıştırıyorum :S:S

Konu Sahibi
usta Navifirm programında Euro2 Turkey RED Yok Euro2 RED var farkedermi

--------------- Ekleme ---------------

tmm halettim sonunda başardım v50 güncelledim meğersem product kodunu yanlış giriyormuşum

güncelleme boşver. hatta navifirm le v30 i indir onu kullan. çok daha iyi emin ol.

sefanru

Üye
v50 guncelleme yaptim hemde en kolayi cep telefonuma internet paketi yaptim sonra uygulamalar da yazilim guncelleme diye bir yer var oraya girdim ve indirecekler listesinde v50 guncelleme vardi ve indirdim sonuc: v50 gunceleme olmustur

ya bu güncelleme sonrası yanlışlıkla ben mavi yaptım bunu düzeltebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaşlar nemesis yazılımını yükledim ama nokia 5800 mı görmüyor pc sutimle bağlantı kurulu ve şuan tel üzerinden internetteyim bu sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz amacım versiyonunu v50 yapmak şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...