lasvetorus
Üye
5800 XM Usb Bağlantı Sorunu [x]
Arkadaşlar düne kadar çok rahat veri atabiliyorken şuan tamamen bloke olmuş durumdayım sorunumsa su telefonumu usb data kablosuyla bilgisayarıma bağladığımda "Hub Bağlantı Noktasında Aşırı Güç Yüklenmesi" uyarısı veren bir baloncuk ekranımın sağ alt kösesinde beliriyor.Telefonum 1 saniyeliğine ekranında bana hangi modda bağlantı yapmak istediğimi soruyor fakat o saniye kayboluyor ve bilgisayar bu uyarıyı verdikten sonra kitleniyor usbyi yuvasından çıkarınca PC kilitlenmesi kalkıyor.Belki herhangi bir voltaj sorunudur dedim ve bilgisayarımın tüm güç bağlantılarını kestim.Ayrıca kasayı açıp belki elektrik boşalması olmuyordur diye ram vs parçaları çıkarıp taktım fakat bir çözüme ulaşamadım.Başka bir bilgisayarda denedim fakat aynı şekilde bir hata aldım.Bir dikkatinizi çekmek istediğim nokta ise şu kabloyu bilgisayarın usb yuvasından çıkardığımda hafif bir yanık kokusu alıyorum.Sizce ne yapmalıyım?Acaba sorun PC demi yoksa kablodamı yoksa telefonumdamı?Yardımcı olursanız sevinirim çünkü araştırmama rağmen bu konuda bir yazıya rastlayamadım.Şimdiden teşekkürler...