5800 XM Usb Bağlantı Sorunu [x]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lasvetorus

lasvetorus

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Usb Bağlantı Sorunu [x]
Arkadaşlar düne kadar çok rahat veri atabiliyorken şuan tamamen bloke olmuş durumdayım sorunumsa su telefonumu usb data kablosuyla bilgisayarıma bağladığımda "Hub Bağlantı Noktasında Aşırı Güç Yüklenmesi" uyarısı veren bir baloncuk ekranımın sağ alt kösesinde beliriyor.Telefonum 1 saniyeliğine ekranında bana hangi modda bağlantı yapmak istediğimi soruyor fakat o saniye kayboluyor ve bilgisayar bu uyarıyı verdikten sonra kitleniyor usbyi yuvasından çıkarınca PC kilitlenmesi kalkıyor.Belki herhangi bir voltaj sorunudur dedim ve bilgisayarımın tüm güç bağlantılarını kestim.Ayrıca kasayı açıp belki elektrik boşalması olmuyordur diye ram vs parçaları çıkarıp taktım fakat bir çözüme ulaşamadım.Başka bir bilgisayarda denedim fakat aynı şekilde bir hata aldım.Bir dikkatinizi çekmek istediğim nokta ise şu kabloyu bilgisayarın usb yuvasından çıkardığımda hafif bir yanık kokusu alıyorum.Sizce ne yapmalıyım?Acaba sorun PC demi yoksa kablodamı yoksa telefonumdamı?Yardımcı olursanız sevinirim çünkü araştırmama rağmen bu konuda bir yazıya rastlayamadım.Şimdiden teşekkürler...

fnldstntn

Üye
Telefonun hafıza kartını çıkarıp dene olmadı telefona format at veyada yüklediğin bir uygulamdan olabılır...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
    Konu Sahibi
Aynı kabloyu 6700 la kullandım ve yine aynı sorun ortaya çıktı.Böylece sorunu anlamış oldum.Kabloyu kısa olduğu için devamlı olarak cebimde taşıyordum.Sanırım bir deformasyon oldu ve kablo elektrik yüklemesiyle yandı.Şimdi yeni bir kablo almam gerekli..kablolardan yana ilk defa böyle bir sorun yaşadım.Bu yüzden bu sorunu yaşayan arkadaşların dikkatli olmasını isterim bu şekilde kablonun 5 dakika PC usb yuvasında kalması Allah korusun yangına davetiye çıkara bilir.Ben sadece 5 saniye tutabildim ardından çok keskin bir yanık kokusu aldım.Bu arada kablo modelim CA-101 kısa olan kablodur.Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için faydalı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt