5800 xm skyfire (...your country sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm skyfire (...your country sorunu)
telefonuma skyfire yükledim " we are sorry. skyfire is not currently available in your country" hatası verdi...
get.skyfire.com dan yüklemek için siteye girdim yine aynı hata çıktı yardımcı olabilck var mı :/

• Beğen
Tepkiler: abdullahmorgil

OğuzcanAbi

Üye
walla bendede aynı sorun wardı prew dosyasını falan deiştirin dedi çok uğraştım olmadı bende kaldırdım telefondan

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 1 temmuzdan itibaren bu sorunu vermeye devam edicek. Skyfire ın bu sorunu ile ilgili kendileri açıklama yaptı şuanda çözümü yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet skyfire kendi sitesinden bile kaldırdı..çalıştıranlar şanslarına artık..

aryscat

aryscat

Üye
sky fire gitti gider arkadaşlar. Telefonu cıs şekilde başka ülkede göstermek lazım :) bizim iş flash lite 4 e kaldı ... neyseki kendi browser ı bazı sitelerden video oynatabiliyor.

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
flash lite dediğin program facebook'ta oynatır mı video?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şu an o da işe yaramıyor..4 sürümü çıkarsa nolacak bakalım..

aryscat

aryscat

Üye
Facebook touch sitesinde bi düzenleme yapmış arkadaşlar. Videolar artık mp4 formatında. Yani mobil sitede flashplayer a gerek kalmadı. Real player le izleniyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu güzel haber işte.

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
ben 5800 da denedim şimdi telefona indirip sonra izlenebiliyo videolar anladığım kadarıyla ben indirdim bi video sadece ses vardı görüntü yoktu hata verdi

callcium

Üye
izlenmiyor bu durum öncedende vardı video codec'inde bi uyumsuzluk var

aryscat

aryscat

Üye
Ben bazılarını izleyebiliyorum. Bazıları görüntü yok ses var. Iphone un playerı hepsini oynatıyo :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bendede çalışıyodu bi ara

Üst Alt