5800 Xm Seri Kullanmak.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm Seri Kullanmak.!
Merhaba arkadaşlar. 6 aydır 5800 xm kullanıyorum Ne kadar Cfw atsakta hızlandırmak için over clock yapsakta yeterince ram artışı olmuyor. Zaten 5800 oyun telefonu değil rami çok düşük[Neredeyse Unutucaklarmış].Bu yüzden Teli Fazla Kasmayın telefonun hafızasına hiç bir şey yüklemeyin.Uygulamalar Sekmesini gruplandırın (Örn: Çöp adında dosya açın içine Sohbet,V.merkezi.. koyabilirsiniz.)Kaydırma çubuğunun çıkmayacak şekilde gruplandırın. Ramblow kurun 30 dk bir temizleyecek şekilde ayarlayın.Böylece telefonunuz en az kasılcak şekilde olur telefonunuzu oyun değil müzik film telefonu şekilde ayarlayın.

Çok grafik oyunu kaldırabilen telefon istiyorsanız Galaxys 2. el temiz bir telefon alırsanız daha iyi olur.
Ram Değerim=
Menu= x-clear yükleyin telefona.

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100

Symbianize

Symbianize

Üye
2yıl 2 aydır kullanıyorum evet ram aşırı düşük Cfw falanda yükledim düşük düşük düşük ama oyun olarat stabil çalıştırdığı hd oyunlar var ama en büyük ram sorunu internette çıkıyor

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Merhaba arkadaşlar. 6 aydır 5800 xm kullanıyorum Ne kadar Cfw atsakta hızlandırmak için over clock yapsakta yeterince ram artışı olmuyor. Zaten 5800 oyun telefonu değil rami çok düşük[Neredeyse Unutucaklarmış].Bu yüzden Teli Fazla Kasmayın telefonun hafızasına hiç bir şey yüklemeyin.Uygulamalar Sekmesini gruplandırın (Örn: Çöp adında dosya açın içine Sohbet,V.merkezi.. koyabilirsiniz.)Kaydırma çubuğunun çıkmayacak şekilde gruplandırın. Ramblow kurun 30 dk bir temizleyecek şekilde ayarlayın.Böylece telefonunuz en az kasılcak şekilde olur telefonunuzu oyun değil müzik film telefonu şekilde ayarlayın.

Çok grafik oyunu kaldırabilen telefon istiyorsanız Galaxys 2. el temiz bir telefon alırsanız daha iyi olur.
arm 11 lere overclock olmuyo unutun bunu zaten ayrıca telefon hafızasını doldurmanın tek zararı telefonun açılışı yavaşlar ram'i etkilemez

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100
Febris

Febris

Üye
5800 a cfw yukler ofw edit tercih edin verim alırsınız..

Symbianize

Symbianize

Üye
5800 a cfw yukler ofw edit tercih edin verim alırsınız..

Hocam Ne Olursa Olsun Öyle Aman Aman Bi Artış Olacağını Sanmıyorum Telefonun Rami Aşırı Düşük Bi Web Sayfası Açıyorum 3-4 Mb'i Geçince Hafıza Dolu Diyor Buda Ramden Kaynaklı :) :S

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
:d arkadaşım ben bunları yaptım ram değerim 71.05 çıktı inanmayana fotografını koyarım sorun yok. Telin Hafızasını Ciddiyim Doldurmayın .

----------Eklendi @ 21:26:55 ---------- Yazıldı @ 21:18:44 ----------

Keşke Pc ye ram ekleme 5800 'da da olsa :D

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
:d arkadaşım ben bunları yaptım ram değerim 71.05 çıktı inanmayana fotografını koyarım sorun yok. Telin Hafızasını Ciddiyim Doldurmayın .

----------Eklendi @ 21:26:55 ---------- Yazıldı @ 21:18:44 ----------

Keşke Pc ye ram ekleme 5800 'da da olsa :D
koy ben merak ettim menü ekranını da koyar mısın

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
tm koyarım

----------Eklendi @ 22:35:32 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

Koydum Bakarsın

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
bu cfw siz mi şimdi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben OmegA v4.0 OFW Edition'da 78 MB ram resmini çekmiştim. 81 MB görmüştüm.

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Omega NE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt