Felix F.
Üye
5800 XM s60 5th ? Yardım ( Çok Konu Açtım Ama Kusura Bakmayın Bulamadımda bunun Cevabını :( )
Arkadaşlar Telefonum s60 5th ve Bunun İçin Forumu Aradım Uyumlu Kategori Bulamadım.
ve Hemen Siz Bilenlere Sormak İstedim.
Ama İlk Önce Arkadaşlar Telefonumun s60 5th Olduğunu Nerden Öğrendiğimi Siz Bilmeyenler İle Paylaşmak İStedim
.
Menüden Ayarlara >> Telefon >> Telefon yönetimi >> Hakkında ' ya Girerseniz Telefonunuzun Hangi Sistemle Çalıştığını Öğrenebilirsiniz
. 5800 XM 'ler İçin Söyledim Bunu.
s60 5th Var Benim 5800 XM'de Buna Uygun Kategori Bulamadım Forumda ? S60 3rd Var Acaba O s60 3rd nin TEmaları & Oyunları & Programları vs. Benim 5800 XM s60 5th Ye uyarmı ?
Uymazsa Nerden Bulabilirim ?
Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM
5800 XpressMusic S60 5th edition software.
ve Hemen Siz Bilenlere Sormak İstedim.
Ama İlk Önce Arkadaşlar Telefonumun s60 5th Olduğunu Nerden Öğrendiğimi Siz Bilmeyenler İle Paylaşmak İStedim
.Menüden Ayarlara >> Telefon >> Telefon yönetimi >> Hakkında ' ya Girerseniz Telefonunuzun Hangi Sistemle Çalıştığını Öğrenebilirsiniz
. 5800 XM 'ler İçin Söyledim Bunu.s60 5th Var Benim 5800 XM'de Buna Uygun Kategori Bulamadım Forumda ? S60 3rd Var Acaba O s60 3rd nin TEmaları & Oyunları & Programları vs. Benim 5800 XM s60 5th Ye uyarmı ?
Uymazsa Nerden Bulabilirim ?
Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM
5800 XpressMusic S60 5th edition software.