mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani tabiki 3. nesil alcaksam aynı paraya hafızası daha yüksek alırım 32 de olabilirFark var tabiki benim arkadaşımda 4.nesil var ve cidden tasarım ve donanım olrak 3.e fark atıyor.Aslında bndede 5800 var bnde senin gibi düşünüyorum ne yapsam acaba ama 3 nesil alıyosan 16 gb al
Başka yok mu ?4. nesilde retina ekran var 3. nesilde yok bide ram 4. de daha yüksek heralde başka fark yok bence iyi bilen birine danışmak lazım
Peki aynısı androidler için de geçerli midir ?Evet oynayabilirsinn
Peki aynısı androidler için de geçerli midir ?
Beklesem de galaxy ace gibi bir telefon alsam (çoğu kişi app storedaki çoğu uygulama ve oyunun android markette olduğunu söylüyor gerçeği veya kolpası.)
Yine htc hd veya galaxy s gibi açabilir mi ?
Bu dediğin oyununa göre değişir.Ama galaxy s in açtığı oyunu ace açmayabilir.Çünkü galaxy s ve desire hd , ace'e göre daha güçlü makinalar.
Kusura bakmayın sizler de kardeşim yordum sizi gerçekten ama zaten ilk sayfada görmüşündür okul kapanınca yaz için hediye olarak alcaklar.Daha var yani .D5 ay olmuş hacı daha almadınmı
valla bi ilk sayfayı bide bu sayfaya baktım bütçen ne kadar ?
eğer 450 filan ise veya daha az ipod+ telefon . bende öyle yaptım 5800 verdim ipod aldım ipod verdim iphone 3gs aldım 3gs vercem 4 alcam inş 3-4 güne
bence sen ipod al 3.veya 4. nesil artı bide sonynin bi telefonunu al kamera filan hepsi muazzam özellikle kamera bakbkz:c510
c510=250 tl
ipod touch=220 tl
=470 tl
yook 0 değil kardeşim 2.el etmebende 2.el almıştım çok temiz işte site üzerinden tekrr sattım
garatiyi kafana takma bişey oldumu restore et yolla
ama sen bnce 2.el al yani temizinden araştır bulursun)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman dediğin gibiyse parama göre bulabilirsem 3g 16 gb bulamaz 3g 8b(2g ile aynı diyorsun zaten) alcam 0 bulursam daha iyi orda direkt jb yaptırırım teknosadan baktım 399 tl :S Biraz pahalı geldi o nedenle 2. ellere de bakcamkesinlikle 2g alma boşvermillet 3gs lerini satıyor 4 alıyor sen 2g arıyon
yav sen ipod'u al jb yap kullan hacı boşver ya
istanbulda satan çok var git elden incele al
bide şunu dipnot olarak düşeyim 3.nesilin 8gb lik modeli yok bunu bil hea 8gb lik 2.nesildir yazılana inanma
olsun tut bişey olmaz
bide dostum cihaz kolay kolay bozulmuyorkiben aldım jb yaptım 3-5 ay kullndım hiçbi bişey olmaz olmadı valla
ama sen ssen ol 4.veya3. nesil al ios4 de biraz sıkıntı çıkarabiliyor 2.nesliller mesela ana ekrana resim koyunca kilidi açtında kasıyor yani git3.nesil > al
JB siz apple olmaz gidip bi uygulamaya 5-6-7 dolar veriilmezgerek yok jb yap + bide ceyda faktörü var
yok jb yapınca cydia diye bi market gibi bişey geliyor.
dostum iphone alacaksan 3gs den altını alma zaten 3gs de yaşlandı ama o kadar paran yok 3.veya4.nesil iTouch al iphone 3g 2g kasıyor kasıyr touch 4 al !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?