5800 xm homescreen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesemin

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm homescreen yardım!
arkadaşlar birsürü yerde karşıma çıktı bu saati ortaya alıyorlar daha güzel bir şekilde hemde program kısayollarını felan 8e çıkartmışlar nasıl oluyor bu ya?
versiyon 40.0.005 nasıl yapacaz bu işi yardım edebilecek kimse var mı?

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadasim keske bir tane resim koysaydin da ne oldugunu anlasaydik...

Bosnalı86

Üye
sanırım sen gdesk programından bahsediyosun dostum :hmmm

enesemin

Üye
    Konu Sahibi
evet gdesk programını söylüyorlar bunu her dediğimde ama program aracılığıyla değil telefonun yazılımında değişiklik yaparak daha güzel bir homescreen

misal;

Bosnalı86

Üye
Dostum değişik gözüküyor ama ben yine de gdesk diyorum çünkü ikonları istediğin şekilde değiştirip kullanabiliyorsun sonuçta,hayal gücüne dayalı bişey yani,ben henüz bu sistemi yazılım ile değiştirecek bi olay duymadım. haa,ew ekranı bazı sistem dosyaları ekleyerek falan değişiyor (vodafone hs,6 icons falan) ama bu şekilde olanını henüz görmedim. Kaynak werebilirsen araştırırım :oke:

Perfect!

Üye
handytools var

Revengeful

Emekli Yönetici
güzel görünüyor

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
Gdesk Programını indir kardeş( gdesk 0.33g die bi program) kuruyosun telefona.Telefonunu pc ye bağlayıp Hafıza kartının içene istediğin homescreeni veya screenleri koyuyosun(internettte var screenler)Daha sonra programı açıyosun ekrana tıklıyosun düzenleden dizayn yükle diyosun hscreenleri attığın yerden birini seçip yapısoun.zaten programı kurcaladıkça düzenlemeyi falanda çözersin.mesela ben n97 hscreen kullanıyorum.KOLAY GELSİN...

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadasim bu bir nokialino temasi normal bildigimiz tema. ya sendeki n97 nin ekran goruntusu yada gdesk ile bu temanin arka piani ve iconları kullanılarak yapilmiş bir gdesk dizaynı.....

enesemin

Üye
    Konu Sahibi
saolun teşekkür ettim ilgilenen herkese;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt