5800 xm hellox ve rampatcher sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm hellox ve rampatcher sorunu
Ben benim 5800 i hacklerken rampatcher programini yuklemem gerekiyordu 2 pachi yapmam icin fakat uygulama erisimine izin verilmedi gibi bisey dedi yukleyemedim hellox i yukleyince rampatcher programi geliyormus fakat yukledikten sonra program unpaching exe files deyip orda kaliyor bir turlu o kismi gecmiyor onu nasil halledebilirim acaba ? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
sanirim kimse bu sorunu yasamamis

fbforever

fbforever

Üye
v40 mı?

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
evet v40 :S bende aynı sorundan müzdaribim

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Saol .

gokkurt

gokkurt

Üye
v40'da helloox çalışmıyo arkadaşlar

relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
evet v40

thecumples

Üye
bir ay önce 5800 aldım. telefonuma sis uzantılı uygulamalar attım ama telefon desteklenmeyen içerik diyor. deli olacağım bunu açmanın bir yolu yok mu acaba ltfn yardım:(((

ERS2007

ERS2007

Üye
bendede v50.0.005 ama sorun aynı helloox kurulunca unpacking yazısı çıkıyor ve saatlerce tarıyor bişey çıkmıyor çok berbat bi durum.Bunun çözümü nedir programdan anlayan bir yardımcı olsun lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca rampatcher programıda çıkmıyor neden aceba?

draligus

draligus

Üye
Ben benim 5800 i hacklerken rampatcher programini yuklemem gerekiyordu 2 pachi yapmam icin fakat uygulama erisimine izin verilmedi gibi bisey dedi yukleyemedim hellox i yukleyince rampatcher programi geliyormus fakat yukledikten sonra program unpaching exe files deyip orda kaliyor bir turlu o kismi gecmiyor onu nasil halledebilirim acaba ? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

e52 v051.018
ben de aynı sorunu yaşıyorm.
heloox 2.03 versiyonunda "unpacking file" diyor kalıyor.
heloox 2.04 versiyonunda "installing rootcerts" diyor kalıyor.
3 - 4 sattir araştırdım. ama çözümü bulamadım...

YasirN

YasirN

Üye
bnm v20 bndede kaldı hata verdi :D

toprak80_01

Üye
arkadaşlar bende 5800 v52 var bende aynı sorunu yaşadım.çözüm bulursanz buraya yazın lütfen arkadaşlar

ulusoy1

ulusoy1

Üye
6220 c versiyonu 06.106 son sürüm yaptım aynı sorunun tıpkısı bende de oldu konuya cevap plls

r1za

Üye
herkez oldu dıyo bi cevap veren yok arkds ya :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt