5800 xm hd oyun hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm hd oyun hatası
arkadaslar bu modeller için bazı hd oyunlar var bildipiniz gibi aphalthd-peshd..vb ama açmıyor telefonda neden olabilir büyük ihtimlalle kasıyor telfonu ondan ama oyun videolarında gösterdiğinde açılmıs cokta güzel oynanıyo:):)bu nasıl iş biz mi yapamıyorz??

anık

Üye
anlaşılan pek bir bilgin yok 5800 Hd oyun açmıyor çünkü
1-işlemci hızı düşük (cpu 192)mhz
2- 3D grafik hızlandırıcı motoru yok gibi birşey
3-Ram yetersizliği evet asphalt6 N8 8 mb bir rem yiyiyor çünkü N8 'in ram optimizyonu çok iyi

Yani anlayacağın 5800 açması imkansız...

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
yoo ben oynuyorum hd oyunlar, boyutu 40mb a kadar olan oyunları acar ama ofwde çok kasıyor fw yükle rahatça oynarsin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yoo ben oynuyorum hd oyunlar, boyutu 40mb a kadar olan oyunları acar ama ofwde çok kasıyor fw yükle rahatça oynarsin

ben çok fazla cfw denedim telefonumda her iyi HD oyun kastı.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Benim fwmi dene o zaman bi, konuyu açan arkadaşın örnek verdiği oyunları oynuyorum rahat bir şekilde

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
anlaşılan pek bir bilgin yok 5800 Hd oyun açmıyor çünkü 1-işlemci hızı düşük (cpu 192)mhz 2- 3D grafik hızlandırıcı motoru yok gibi birşey 3-Ram yetersizliği evet asphalt6 N8 8 mb bir rem yiyiyor çünkü N8 'in ram optimizyonu çok iyi Yani anlayacağın 5800 açması imkansız...
192 Değil 434

alicilin

alicilin

Üye
Benim bildiğim kadarı ile 5800 xm 192 değilde son güncelleme ile 434 mhz arm 11 işlemciye sahip. aslında 369 mhz olan işlemci son güncelleme ile overclock yapılmış ve 5800 xm ram miktarıda 128 mb rom bellek ise 256 mb diye biliyorum. Tabi yanlışta biliyor olanbilirim iddalı değilim bu konuda arkadaşlar

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyelim ...anık arkadasım n8de actıgını biliyorum 5800 xm de de gördum ondan:)

----------Eklendi @ 11:55:42 ---------- Yazıldı @ 11:53:08 ----------

TELFN V.60 ama tinlamıoo:seytan6:

muttafa11

muttafa11

Üye
ya saçmalamayın ya çalıştırmıyo hd oyun hd desteği yok bi kere telefon nasıl açsın işlemcisi 800 olsa bile en fazla asphalt 4 ü az takılarak oynar

panps

Üye
Yaf 5800 hd oyun açıyosa Bize soleyın bızde ındırelım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt