5800 Xm Hard Format Sonrası Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm Hard Format Sonrası Yardım Lütfen...
Mrb Arkadaslar;
Hareket Sensörlerinde bir hata sonucu bugun hard format attım ilk olarak hafıza kartı kitlendi nese hafıza kartının kodu açtım ama suan hafıza kartına eskiden yüklü programlara ulasamıyorum ve 1-2 sorunum var;
1)Format öncesi wlan hep baglı kalırdı suan elimle baglanmak zorunda kalıyorum

• Beğen
Tepkiler: p-siko mobile

Lacrymosa

Üye
Telefonu sola yatırınca ekran sola dönmüyor diye format attıysanız bunun çözümü basit. Telefonun kapama düğmesine bir kere basın. Telefonu kilitle seçeneğini seçin. Daha sonra telefonun ekranını açma düğmesinden açın güvenlik kodunuzu yazın ve bakın sensör düzelmiş olacak.

Telefona format attıktan sonraki ilk açılışta hafıza kartındaki programlar tekrar yüklenir. Program sayısına göre oldukça zaman alabilir. Ben 1 saat beklediğimi bilirim. Bunu yanlışlıkla iptal etmiş olabilirsiniz. Ben de bir keresinde yanlışlıkla iptal etmiştim. Programları nasıl tekrar yükleteceğimi bulamadım mecbur tekrar format attım. Bu sefer dikkatli davrandım iptal etmedim. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz. (Hafıza kartının boyutunu kontrol ederek programların durup durmadığını anlayabilirsiniz)

Wireless bağlantının sürekli bağlı kalmasını istiyorsanız bağlantıyı Hedefler'e ekleyin. Seçeneklerden bağlantı türünü otomatik yapın. Bağlan deyin.

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sola yatırınca ekran sola dönmüyor diye format attıysanız bunun çözümü basit. Telefonun kapama düğmesine bir kere basın. Telefonu kilitle seçeneğini seçin. Daha sonra telefonun ekranını açma düğmesinden açın güvenlik kodunuzu yazın ve bakın sensör düzelmiş olacak.

Telefona format attıktan sonraki ilk açılışta hafıza kartındaki programlar tekrar yüklenir. Program sayısına göre oldukça zaman alabilir. Ben 1 saat beklediğimi bilirim. Bunu yanlışlıkla iptal etmiş olabilirsiniz. Ben de bir keresinde yanlışlıkla iptal etmiştim. Programları nasıl tekrar yükleteceğimi bulamadım mecbur tekrar format attım. Bu sefer dikkatli davrandım iptal etmedim. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz. (Hafıza kartının boyutunu kontrol ederek programların durup durmadığını anlayabilirsiniz)

Wireless bağlantının sürekli bağlı kalmasını istiyorsanız bağlantıyı Hedefler'e ekleyin. Seçeneklerden bağlantı türünü otomatik yapın. Bağlan deyin.
öncelikle açıklama için tesekkür ederim hedefi ekledim yanlız su ayarları ögrenmek istiyorum mümkünse,
Wlan sihirbazındaki ayarlarda
Wlan varlıgını göster ve internet baglantı testi ne acaba sizin?
bide telefonum için google nerden edinebilirm

Lacrymosa

Üye
öncelikle açıklama için tesekkür ederim hedefi ekledim yanlız su ayarları ögrenmek istiyorum mümkünse,
Wlan sihirbazındaki ayarlarda
Wlan varlıgını göster ve internet baglantı testi ne acaba sizin?
bide telefonum için google nerden edinebilirm

Wlan varlığını göster yaparsanız belirli süre aralıklarında ortamda Wireless ağ olup olmadığına bakar telefon. İnternet bağlantısı tesi bağlantıdığınız ağda internet erişimi olup olmadığını kontrol eder. Çok mühim bir şey değil. O telefona Google uygulaması yüklemeyin. Resmi Google uygulaması var ama gereksiz. Ayrıca Tuş gerekiyor. Telefonda tuş olmadığı için kullanışlı değil.

Google Reader var onu tavsiye ederim ama.

Telefondan m.google.com.tr adresine gidin.

Zeynell

Üye
ßende sürekli sistem hatası çıkıyo o yüzden çoğu program yüklenmiyo :S Çok pis sövesim var nokia ya =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt