5800 Xm hacklesem mi imzalasam mı programları???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
sertifika almak için opdaya imei no veriyorsun şu ana kadar kimse sıkıntı yaşamadı fakat buna garanti verilemez. hemde içinde bir dert oluyor ya çalınırsa imei diye. bende hacklemekten korkardım yanlış yaparsam açılmazsa felan diye. sertifika aldım sonra her unsigned programda sertifikalama işlemi felan sıkıcı olmaya başladı hemde telefon sürekli aynı telefon. sonra hackli cfw kurmaya karar verdim ve kurdum. C6 & S^3 iconlu cfwleri çok beğendim birkaç tanesi denedim ve şu anda en sevdiğimi kullanıyorum. tavsiye ederim cfw kurmanı fakat kurarken dikkatli ol. bi adımı atlama, yanlış yapma. eğer cfw kuracaksan bir müddet orjinal yazılımı kullan ve öyle kur aradaki farkı anla :)
kardeş bu fw kurmaya bakıyım dedim çok karışık bişeyk yapam die korktum nasıl yapacagımıda bilmiyorum

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
JAF programını pc ye indirip kur. telefonun hafıza kartına format at. telefonu kapat, hard format at. telefon açılınca ülke - tarih - saat ayarlarını gir. tekrar kapat telefonu usb ile pc ye tak ve aşağıdaki adımları izle. eğer anlatıldığı gibi yaparsan sorun olmaz. sorun olursa telefon açılmaz. ama kurtarabilirsin. kolay gelsin.

JAF KULLANIMI
1-Jaf'ı Emülatör ile Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin - Normal Mode seçin (CRT308 işaretli ise işaretini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_52.0.007_prd.rofs2_.V19 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

SilentOne

SilentOne

Üye
çok güzel anlatmıssın kardeşim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
imzala derim ben

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
eğer bana diyorsanız ben sadece

JAF programını pc ye indirip kur. telefonun hafıza kartına format at. telefonu kapat, hard format at. telefon açılınca ülke - tarih - saat ayarlarını gir. tekrar kapat telefonu usb ile pc ye tak ve aşağıdaki adımları izle. eğer anlatıldığı gibi yaparsan sorun olmaz. sorun olursa telefon açılmaz. ama kurtarabilirsin. kolay gelsin.

bı kısmı kendim yazdım.

JAF KULLANIMI
1-Jaf'ı Emülatör ile Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin - Normal Mode seçin (CRT308 işaretli ise işaretini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_52.0.007_prd.rofs2_.V19 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

bu kısmı ise MegalomaniaX in yaptığı cfw konusundan aldım. :D

fravun12

fravun12

Üye
kardş alma bende yaptm imel 2 ay sonra çalıntı oldu yasal uyarı gldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt