5800 Xm hacklesem mi imzalasam mı programları???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm hacklesem mi imzalasam mı programları???
Arkadaşlar Merhaba,

Sonunda geç kalsam da hayallerimin telefonu olan 5800 ı aldım :DD
Fakat birkaç sorunum var

Arkadaşlar şimdi bilirsiniz sis dosyaları imza isterler.Ben de opdadan sertifika aldım ama paralı mı orası bilmiyorum euro fln biseyler çıkıyo.
Sonra vazgeçtim hackleyim dedim ama emin olamadım ve hacklemedim.Çünkü imzalama yöntemine 2000 den fazla kişi hacklemeye ise 50 kişi fln teşekkür etmiş.Ben de güvenemedim.Sizce risk almadan hangi yöntemle telefonuma yükleyeceğim uygulamaları imzalayabilirim.
Şimdiden çok Teşekkürler...

crazypaker

crazypaker

Üye
opda dan sertifika al kardeşim herhangi bir ücret yok forumdada resimli anlatımlar mevcut 5 kuruş vermiyosun yani :D:D
haclleyimi die sormuşsun ben sana şu şekilde cevap veriyim bu telefonu sen 5800 olarak aldın bırak 5800 olarak kalsın herşeyin orjinali güzeldir orjinallik önemlidir hackleyip napıcaksın birisinin yaptığı bir yazılımı telefona yükliceksin o yazılımın garantii varmı yok telefona bir zararı varmı %100 kimse bunu cvplayamaz nokia firması salakmıda bu yazılımı yapanlar gibi bir yazılım yapıpta koymamış demekki bu tel için en iyi olanı orjinali orjinalden şaşma derim bende hacklemedeim boşver orjinal kalsın herşeyin orjinali en iyisidir:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
opda dan sertifika al kardeşim herhangi bir ücret yok forumdada resimli anlatımlar mevcut 5 kuruş vermiyosun yani :D:D
haclleyimi die sormuşsun ben sana şu şekilde cevap veriyim bu telefonu sen 5800 olarak aldın bırak 5800 olarak kalsın herşeyin orjinali güzeldir orjinallik önemlidir hackleyip napıcaksın birisinin yaptığı bir yazılımı telefona yükliceksin o yazılımın garantii varmı yok telefona bir zararı varmı %100 kimse bunu cvplayamaz nokia firması salakmıda bu yazılımı yapanlar gibi bir yazılım yapıpta koymamış demekki bu tel için en iyi olanı orjinali orjinalden şaşma derim bende hacklemedeim boşver orjinal kalsın herşeyin orjinali en iyisidir:)

sen telefonuna hiç program yüklemedin o zaman aldığın gibi mi duruyor sende :D

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım gir optaya girince çıkan sayfada kredi kartı fln çıkıyo artık paralı olmus baska bi site yok mu yaa nolur yarrdımmmm

--------------- Ekleme ---------------

inanmıyosan simdi bi sertifika almayı dene gercekten paralı 5 dolar mı ne

buldumm ya ben sayfayı ingilizce çevirip giriyodum çincede bedavaymış :D

crazypaker

crazypaker

Üye

sen telefonuna hiç program yüklemedin o zaman aldığın gibi mi duruyor sende :D

ne alakası var telefona program yüklemek ayrı hacklemek ayrı şey hacklemek resmen yeni bir yazılım yüklemek program ise ayrı telefona artı özellik katıyor;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sen karıştırmışsın kardeş. O yeni yazılım yükleme cfw atmayla oluyor. Hackleme dediğimiz olayda ise telefona hellox adlı bir program yüklüyoruz. Bu hellox programının içine opdadan aldığın sertifikayı koyuyosun, senin yerine yüklediğin programları sertifikalıyor . Tam olarak yaptığı bu değil ama mantık olarak bu işlemi yapıyor.

Diğer türlü telefona atacağın programları atmadan önce sertifikalıyosun, öyle atıyosun telefona. Helloxun(hackleme) bir zararı olmaz telefona. Asıl zararı opda sitesine verdiğin i-mei numarandan görebilirsin. Sonuçta imei ni alıyorlar, telefonunu klonlayabilirler. Ama milyonlarca imei numarasını aldıkları için biz onlara güvenmek zorunda kalıyoruz. Bişey olmaz diyoruz...

djibram

djibram

Üye
eğer amacın modifiye ise hack yap helloox ile bazı sürümlerde olmuyor gerçi ama farklılık modifiye ise istediğin örneğin istediğin görüntü hız vesaire şeylerse 5800 a gerçekten güzel cfw ler var dolu yani ama tutupta programlar için jafla hacklemeye değmez pek yani hele işi tam bilmiosan böle bi durumsa opdadan sertifika al tele freesigner diye pro yükle forumda var uygulamaları telden sertifikalarsın

maktama

maktama

Üye
opdaya imei vermek mi yoksa kendin hackli fw yüklemek mi dersen tabiiki kackli fw yüklemek derim.
crazypaker Arkadaşın anlattığı gibi milletin kendi yaptığı fw'i değil orjinal fw'in biraz değiştirilmişini ve tabiki içine hack ve bazı gerekli modların yerleştirilmişini yüklüyorsun. Kim baştan sona fw yapabiliyor ki bu forumda, öyle olsa zaten nokia'da çalışıyor olurdu:D Forumda blackstar v52 var, orjinal v52 fw üzerine yapılmıştır sorunu yoktur. Orjinalini üzerine gerekli geliştirmeler yapılmıştır sadece. (forumda c6 telefonlarının 5800 için portlanmışları da var ama muhakkak bir yerden patlak veriyolar.)
Yine crayzpaker'ın dediği gibi garantiden çıkar telefon ama bu da sorun değildir. Orjinal fw', yine cfw yükler gibi yüklersin, olur biter. Garantiye girer.
Nokia firması mı bilmiyorum ama keşke bu fw'leri onlar çıkarsa da doğrusürüst kullansak biz de.
Moderator arkadaşım, sonyerolsson. 5800 için hellox mu kaldı artık?!! v40 fw'den itibaren hellox kullanamzsınız. Jaf ile hackli cfw atmak zorundasınız.

ferwasd

ferwasd

Üye
kardeşim bende bir zaman önce sertifikalama işlemi yapıyordum ama daha sonra herzaman uygulama sertifikalama zor gelmeye başladı bende hackledim yani dedigim şu hacklersen daha sonra eger telefona birşey olmamış ise jaf atar orijinaline döndürürsün tabi telefon usb rom modunu hala kullanıyorsa ama bence hackle unsigned bu bu degil diye düşünmezsin.rahat rahat uygulamalarını yükler internetten bulacagın ev ekranlarını yükler keyfine bakarsın

opdaya imei vermek mi yoksa kendin hackli fw yüklemek mi dersen tabiiki kackli fw yüklemek derim.
crazypaker Arkadaşın anlattığı gibi milletin kendi yaptığı fw'i değil orjinal fw'in biraz değiştirilmişini ve tabiki içine hack ve bazı gerekli modların yerleştirilmişini yüklüyorsun. Kim baştan sona fw yapabiliyor ki bu forumda, öyle olsa zaten nokia'da çalışıyor olurdu:D Forumda blackstar v52 var, orjinal v52 fw üzerine yapılmıştır sorunu yoktur. Orjinalini üzerine gerekli geliştirmeler yapılmıştır sadece. (forumda c6 telefonlarının 5800 için portlanmışları da var ama muhakkak bir yerden patlak veriyolar.)
Yine crayzpaker'ın dediği gibi garantiden çıkar telefon ama bu da sorun değildir. Orjinal fw', yine cfw yükler gibi yüklersin, olur biter. Garantiye girer.
Nokia firması mı bilmiyorum ama keşke bu fw'leri onlar çıkarsa da doğrusürüst kullansak biz de.
Moderator arkadaşım, sonyerolsson. 5800 için hellox mu kaldı artık?!! v40 fw'den itibaren hellox kullanamzsınız. Jaf ile hackli cfw atmak zorundasınız.
tamamenkatılıyorum agzına saglık kardeşim

--Usta--

--Usta--

Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Sonunda geç kalsam da hayallerimin telefonu olan 5800 ı aldım :DD
Fakat birkaç sorunum var

Arkadaşlar şimdi bilirsiniz sis dosyaları imza isterler.Ben de opdadan sertifika aldım ama paralı mı orası bilmiyorum euro fln biseyler çıkıyo.
Sonra vazgeçtim hackleyim dedim ama emin olamadım ve hacklemedim.Çünkü imzalama yöntemine 2000 den fazla kişi hacklemeye ise 50 kişi fln teşekkür etmiş.Ben de güvenemedim.Sizce risk almadan hangi yöntemle telefonuma yükleyeceğim uygulamaları imzalayabilirim.
Şimdiden çok Teşekkürler...

dostum bu hack işleri uzun işler...sen en iyisi OPDA dan al sertifikanı , yükleyemediğin program veya oyunları tek tıkla sertifikala :oke: ha bu arada OPDA da sertifika isteğinde bulunduktan sonra 3 gün beklemen gerekiyor setifikayı indirebilmek için :oke: yok ben 3 gun beklemek istemiyorum diyosan parana kıyacaksınn :kop:

AlpReis

AlpReis

Üye
Ben HER İKİSİNİDE yapmış birisi olarak konuşuyorum; Telefonunu yeni aldığın için önce biraz kullan, sonra ondan sıkılacaksın, değişiklik arayacaksın, Sonra bana kalırsa telefonunu Hackle. Bende senin gibi uzun zaman ne yapsam diye düşündüm, sertifika aldım, ama bazen setrifikalı olması yetmiyor program kurmak için, illa hack gerekiyor. 1 sene falan sertifikalayıp kullandım, ama sonra Hackli bir fw kurdum telefonuma hemde C6'nın fw'si . Telefon 10 numara oldu. Beni dinlersen önce biraz sade kullan, sonra orjinal yazılımın hackli olanını kullan, bundanda sıkılırsen diğer (c6, n97 gibi) yazılımların 5800 için olan hackli fw'lerini kullan, Artı Hackli fw kurmak öyle bilindiği gibi zor ve uzun değil, sadece ve sadece 5 dakkada telefona yüklüyorsun forumda anlatımları var

aYRICA İMZAMDA BULUNAN c6 FW si şu andaki en stabil fwlerden biri, hatta birincisi bir dene istersen

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
Ben HER İKİSİNİDE yapmış birisi olarak konuşuyorum; Telefonunu yeni aldığın için önce biraz kullan, sonra ondan sıkılacaksın, değişiklik arayacaksın, Sonra bana kalırsa telefonunu Hackle. Bende senin gibi uzun zaman ne yapsam diye düşündüm, sertifika aldım, ama bazen setrifikalı olması yetmiyor program kurmak için, illa hack gerekiyor. 1 sene falan sertifikalayıp kullandım, ama sonra Hackli bir fw kurdum telefonuma hemde C6'nın fw'si . Telefon 10 numara oldu. Beni dinlersen önce biraz sade kullan, sonra orjinal yazılımın hackli olanını kullan, bundanda sıkılırsen diğer (c6, n97 gibi) yazılımların 5800 için olan hackli fw'lerini kullan, Artı Hackli fw kurmak öyle bilindiği gibi zor ve uzun değil, sadece ve sadece 5 dakkada telefona yüklüyorsun forumda anlatımları var

aYRICA İMZAMDA BULUNAN c6 FW si şu andaki en stabil fwlerden biri, hatta birincisi bir dene istersen

aslında dediklerin bayaa kafama yattı :hmmm:hmmm sence ne zaman yükleyim şu senin imzanadaki fw midir nedir şeyi ?? Benim korku amacım imzalamaya teşekkür eden çok fazlaydı hacke ise az kişi neyse orjinal halini 1ay kullanalım bakalım da saoll

erdew

erdew

Üye
sertifika all :oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
sertifika almak için opdaya imei no veriyorsun şu ana kadar kimse sıkıntı yaşamadı fakat buna garanti verilemez. hemde içinde bir dert oluyor ya çalınırsa imei diye. bende hacklemekten korkardım yanlış yaparsam açılmazsa felan diye. sertifika aldım sonra her unsigned programda sertifikalama işlemi felan sıkıcı olmaya başladı hemde telefon sürekli aynı telefon. sonra hackli cfw kurmaya karar verdim ve kurdum. C6 & S^3 iconlu cfwleri çok beğendim birkaç tanesi denedim ve şu anda en sevdiğimi kullanıyorum. tavsiye ederim cfw kurmanı fakat kurarken dikkatli ol. bi adımı atlama, yanlış yapma. eğer cfw kuracaksan bir müddet orjinal yazılımı kullan ve öyle kur aradaki farkı anla :)

mkryvz

mkryvz

Üye
AlpReis'e katılıyorum, önce orjinal dene, sonra nasıl olsa sıkılacaksın :)
Modifiye veya hackli yazılımlarla neler yapabileceğini veya nasıl bir deneyim yaşayacağını ilerleyen zamanlarda öğreneceksin. Sabırla orjinalini kullan ve bu arada forumu iyice bir incele ;)
Bu arada hayırlı olsun 5800XM:oke:

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
AlpReis'e katılıyorum, önce orjinal dene, sonra nasıl olsa sıkılacaksın :)
Modifiye veya hackli yazılımlarla neler yapabileceğini veya nasıl bir deneyim yaşayacağını ilerleyen zamanlarda öğreneceksin. Sabırla orjinalini kullan ve bu arada forumu iyice bir incele ;)
Bu arada hayırlı olsun 5800XM:oke:

saol

sertifika almak için opdaya imei no veriyorsun şu ana kadar kimse sıkıntı yaşamadı fakat buna garanti verilemez. hemde içinde bir dert oluyor ya çalınırsa imei diye. bende hacklemekten korkardım yanlış yaparsam açılmazsa felan diye. sertifika aldım sonra her unsigned programda sertifikalama işlemi felan sıkıcı olmaya başladı hemde telefon sürekli aynı telefon. sonra hackli cfw kurmaya karar verdim ve kurdum. C6 & S^3 iconlu cfwleri çok beğendim birkaç tanesi denedim ve şu anda en sevdiğimi kullanıyorum. tavsiye ederim cfw kurmanı fakat kurarken dikkatli ol. bi adımı atlama, yanlış yapma. eğer cfw kuracaksan bir müddet orjinal yazılımı kullan ve öyle kur aradaki farkı anla :)

teşekkürler deneyecegim

zten sertifika almaya başladım o günün akşamı ama diger arkadasların dedigini yapacam yine de saol

AlpReis

AlpReis

Üye
Geç oldu ama güle güle kullan:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
aman bekle 3 gün

rsm39

rsm39

Üye
5800 aldıgımdan beri opdadan aldıgım sertifika ile programları sertifikalıyordum fakat son güncellemelerden sonra telefon daha kotu oldu suan c6 cfw kullanıyorum tek tek sertifikalaman zaman kaybı cfwlerde bu problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt