5800 XM Guncelleme Sorunu :(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre520

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Guncelleme Sorunu :(:(
Arkadaslar Herkese Merhaba. Ikı aksamdır ugrasıyorum ve guncellemeyı bı turlu gerceklestıremedım dun aksam nss programı. Bugun ıse guncelleme sırasındakı Baglantı Kopması.

Guncelleme sırasında baglantı kopuyor tekrar gelıyor kopuyor gelıyor(usb sesinden anlıyorum) En sonunda cıhaz kurtarma dıyor. Bunun sebebı nedir ?

• Beğen
Tepkiler: 666kaos

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Emreciğim başka pc de denedin mi?

Emre520

Üye
    Konu Sahibi
Nadır denemedım cunku baska bı konuda arkadas baska pc de denedıgını fakat olmadıgını soyluyor hafıza kartı falan cıkık sarj var . Baglantıyı kesıp verıo baska bısı var :S Usb nın yerınıde deıstırdım olmuyor olmuyor olmuyor :(

--------------- Ekleme ---------------

Ya bı allahın kulu yardımcı olsun yaaaaaa

mpt

Üye
ozur dilerim bir sorum olacak, *#0000# yapip guncelleme kontrol yapiyorum ama hic birzaman guncellenmedi. 5aydir kullaniyorum. Son guncelleme, guncellenmedi yaziyor. imla hatalarimdan dolayi kusura bakmayin yurtdisinda yasiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
orası hep öyle yazar..

mpt

Üye
bir arkadasimin telefonunda 4gun oncesinin tarihi var ama. 4gun once guncelledigini soyledi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet en son güncelleme tarihini yazar ama hep güncellemdi der..

mpt

Üye
ozur dilerim anlatamadim sanirim. Birinde guncellendigi gunun tarihi var, birinde surekli guncellenmedi yaziyo ve kontrol edildiginde guncelleme yok diyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güncellenmedi diyen 5800 ın dil koduna güncelleme gelmemiş hala..

mpt

Üye
dilini reisin sitesinden turkce yapmistim. Ne yapmam gerekir. Tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bekleyeceksin ya da benim açtığım 5800 Fun Club da dil kodlarını kullanıp güncelleyebilirsin..

FlashWampir

FlashWampir

Üye
bu sorun hakkında bir fikri olan yok mu?

gures

gures

Üye
arkadaşım benim bildiğim kadarıyla eğer bilgisayarında virüs var ise yazılım yüklerken cihaz kendini korumaya alıyor nerden biliyosun diyceksin tim de çalışan bi arkadaşım var ondan öğrendim ben deneye deneye bıktım oyüzden güncelleme yapmadım istersen bi dene belki işe yarar :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt