5800 XM Görüntü Sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Görüntü Sorunu !!!
arkadaşlar merabatelefonum 5800 XM bana turkcel 3g ntv haber paketinden video haberler geliyor. indiriyorum ses var görüntü yok ekranda hep çizgiler mevcut . dosya uzantısı .3g codec falanmı yuklenmeli ? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler

arslansem

arslansem

Üye
3g den kaynaklanan bi sorun olabilir.Henüz tam oturmadı çünkü :hmmm

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
ama videoyu sonuçta telefona indiriyorsun 3g ile bağlantıyı kullanıyorsun sadece :(

pppedant

Üye
Bende de aynı problem var. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. İyi günler.

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
halen çözüm bulunmuş değil :S

pppedant

Üye
Hard format attım, en son firmware'e geçtim ama sonuç alamadım. Seste problem yok ama görüntünün sanki kare hızı falan mı sıkıntılı anlayamadım.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
evet turkcell bizde sorun yok dedi ama daha once 3120 cihazda 10 numara goruntu aliyordum.burda aynen arkadasin dedigi gibi ses var goruntu cizik cizik.dosyayi pc'ye attim videoyu oynatiyor ama tel gostermiyor

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
bugün telefonu kvkya verdim hem ses gitmiş hem üstte kapak açıklığı sorunu yüzünden :( inşallah değişim söz konusu olur

pitbull112233

pitbull112233

Üye
gecmis olsun arkadasim.cihaz 1.parti miydi 2.parti mi?

Lacoste

Lacoste

Üye
bende genpaya vermiştim arkasını çizmişler telefonun dedim doğru düzgün yapın, geri yolladım telefonu kasası deişti cilli gibi oldu

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
gecmis olsun arkadasim.cihaz 1.parti miydi 2.parti mi?

sağol arkadaşım cihaz 1.parti üretim . ya ilk aldığımda müzik seti gibiydi sonra cepte duymaz oldum 5.ayım oldu kullanalı firamware üde güncel tutuyordum sürekli :S inşallah değişim olur bekliyorum bakalım.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
baska forumlarda okudugum kadariyla kasa acikligi ve ses sorununu teknik servisler tamirle cozuyorlarmis.benim cihazda simdilik cok sukur bir sorun yok.hatta bununla ilgili de bir kullanici yurtdisindaki cihazlarin toplatildigini bunun ulkemizde neden yapilmadigini nokia'ya sordugunda soyle bir cevap almis: turkiyedeki kullanicilar yeteri kadar sikayet etmedikleri icin turkiyede nokia cihazlari toplatma karari almadi.iste dusun durumun vahametini.

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
baska forumlarda okudugum kadariyla kasa acikligi ve ses sorununu teknik servisler tamirle cozuyorlarmis.benim cihazda simdilik cok sukur bir sorun yok.hatta bununla ilgili de bir kullanici yurtdisindaki cihazlarin toplatildigini bunun ulkemizde neden yapilmadigini nokia'ya sordugunda soyle bir cevap almis: turkiyedeki kullanicilar yeteri kadar sikayet etmedikleri icin turkiyede nokia cihazlari toplatma karari almadi.iste dusun durumun vahametini.

adam doğru demiş yeteri kadar hakkımızı aramıyoruz servistekiler artis artis konuşuyo bizde çıt çıkarmıyoruz. kasa açıklığı problemi giderilmemişse cihazı tekrar gönderecem. bende duydum yurtdışında cihazın geri çağrılması söz kkonusu olmuş bakalım bizimki ne olacak.

bir şu ntv haber olayı çözülmedimi daha

Az önve netten cihaz durumuna baktım sonuc

Servis Durumu : Teslimat Bekliyor
Arıza
: AUD-Ses işlemleri problemli
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi

Tamir : MR - Mekanik Onarım
Değişen Parça :
EARP 32R 8x12x2 Petra,

pitbull112233

pitbull112233

Üye
bizim millete 2g'yi 3g yaptik diye yuttururlar.dunya kadar tanitim yapip su kadar hiz gorduk diyip sonra surundururler.bi tel getirirler arizali arizali satip itiraz etmiyoruz diye toplatmazlar.bu millet daha susmaya devam etsin.
ntv olayini tcell ntv'ye atti formati onlar belirliyor diye.2 kere aradim herhangi bir degisiklik yok simdilik

brindar21

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servistem aldım kapak açıklığı giderilmemiş aynı ses kalitesindede herhangi bir değişişiklik fark etmedim inadına bir daha götrecem. peşini bırakmayacam...

pitbull112233

pitbull112233

Üye
aldigin anda kontrol et hocam.eger sorun varsa sesini yukselt biraz.yoksa tamir ettik diyip geri veriyorlar.

werux

werux

Üye
arakadasım onu cevireceksin mp4 e 360 640 olarak

die4me

Üye
telefonun 1. partimi 2. partimi olduunu nasıl anlayabilirm???

die4me

Üye
cevap vercek kmse yok mu ya :)

sinnux

sinnux

Üye
telefonun 1. partimi 2. partimi olduunu nasıl anlayabilirm???

1. Parti olanlarda kasa açıklığı var. Sağ üst köşede açık bir şekilde görülüyor. Arama motorlarından aratabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt