5800 xm garmin 0.50 tl alma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedecty

dedecty

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm garmin 0.50 tl alma sorunu
MERHABALAR 5800 XM TELİM VAR GARMİNİN SİTEDEKİ GİBİ KURDUM VE ÇALIŞTI BİR SORUNLA KARŞILARŞTIM VE SİZDN YARDIM BEKLİYORUM GARMİN PROGRAMINI AÇTIĞIMDA GÜNDE BİR KEZ 0.50 KURUŞ ALIYOR SADECE GÜNDE BİRKEZ AMA BUNDAN SONRAKİ AÇIŞLARIMDA ÜCRETSİZ GİREBİLİYORUM. ERTESİ GÜNÜ TEKRAR AÇTIĞIMDA YİNE 0.50 KURUŞUMU ALIYOR VE SONRASI ÜÇRETSİZ OLUYOR İSTEDİĞİM YERE GİDEBİLİYORUM PROGRAM DÜZGÜN ÇALIŞIYOR FAKAT BU SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIM BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM .

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: aza06

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Arkadaşım Menü >> Uygulamalar Yer>> Konumlama Konumlama Yöntemlerinden Sadece TÜMLEŞİK GPS işaretli olsun diğerlerini kaldır sorun çözülür

dedecty

dedecty

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deniyeceğim acık alana çıkınca bilgi veririrm tekrar olumlu yada olumsuz

dedecty

dedecty

Üye
    Konu Sahibi
garmin sorunsuz bağlandı fakat deediğim gibi bu olay günde sadece birkez oluyor yarın sabah cevap döneceğim :)

Paradise_87

Paradise_87

Üye
OK.....

dedecty

dedecty

Üye
    Konu Sahibi
sorunum hala devam ediyor:(

Paradise_87

Paradise_87

Üye
ozaman sanırsam garminin ücretli olanı kullanıyorsun onun crak ini bul free olanı kullanmanı tavsiye ederim egerki söylediğim yöntem ile çözülmediyse dediğim gibi sen Garmin orjinal olanı kullanıyorsun demektir

dedecty

dedecty

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden yaptım ama:Scrack.exe filan hepsini uyguladım kullana bileceim başka bi program varmı tavsiye edebileceğin.

efooooo

efooooo

Üye
5800 uyumlu garmın rıca etsemm

--------------- Ekleme ---------------

lınk verebılırmısınız

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Menü >> Ayarlar >> Telefon >> Uygulama ayarları >> Konumlama >> Konumlama sunucusu >> Konumlama sunucusu kullan >> kapalı yap konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik açık birde böyle dene sorunun çözülecektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt