5800 Xm FiLİm YArDımI LütfeNNN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OoRockyoO

OoRockyoO

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm FiLİm YArDımI LütfeNNN
5800 AldıM YolCUlUGa CıkacakTIm FİlİM atmak istedim fakat bütün uzantıları denedim olmadı ses nokia converter die programdan denedim yine olmadı lütfen bir yardım edinn lütfenn yaa :(

penche79

Üye
arkadaşım total video converterın son sürümünü yükle orada nokia cell phone seçeneği var oradan convertleyip izleyebilirsin ben sorunsuz izleyebiliyorum

OoRockyoO

OoRockyoO

Üye
    Konu Sahibi
Bende Olmuyor İŞte Ben Bunun ProgrAmLarını SIlmıstım GerekSiz Diye :( Onları UPlayıp YarDIm EdeBılırmIISn BuTUn PrograMlarıNı Ama HaFIza kArTındaKi :(

omerynd

omerynd

Üye
ne programından bahsediyorsu n bilmiyorum ama bilgisayara pc suit moduyla bağla teli. Pc suit de telefon simgesine sürükle videoyu. O kendini çeviriyor ve yüzde yüz çalışır

Lacrymosa

Üye
MP4'e çevirmek yetmiyor bazen. Film çözünürlüğünü yanılmıyorsam 360x240 ya da bundan bir yüksek ayar olarak seçin. 5800'a video atmak için basit ve dediğim gibi çözünürlüğü değiştirebilen program olarak Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter'ı kullanabilirsiniz.

OğuzcanAbi

Üye
Pc suit e fikrine katılıyrm

omerynd

omerynd

Üye
pc suit telefonun kendi çözünürlüğü ve dosya tipine göre ayarlıyor. Ekstra programlara gerek yok bence. Benim çalıştıranadığım film olmadı şimdiye kadar.

maxirabit

maxirabit

Üye
telefonun kullanım kılavuzundaki kaldıracagı programları bul sonrada istedigin formata çeviren binlerce program var cevirdiğin zamanda at telefonuna rahat rahat izle

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Xilisoft Video Converter En İyi Video Converter'dır, Ayrıca Telefonunuza Smart Movie Yüklerseniz Codeclerde Beraberinde Gelecektir Filminizi Dönüştürmeden İzleyebilirsiniz.

OoRockyoO

OoRockyoO

Üye
    Konu Sahibi
HePİniZe Tsk. SiMDi DeniyorUm UmarıM Olur ArkadaSLar

--------------- Ekleme ---------------

Xilisoft Video Converter En İyi Video Converter'dır, Ayrıca Telefonunuza Smart Movie Yüklerseniz Codeclerde Beraberinde Gelecektir Filminizi Dönüştürmeden İzleyebilirsiniz.

OlmadıII SMart Movie İlede Tel MarkasıNı BulamaDıM Hangisİni YapacaGINI SaSırDIm Ondan YapaMadIMMM :(

cortex47

cortex47

Üye
SmartMovie dosyaları takılarak oynatıyor ve izlemeni olanaksız kılıyor. Bence sen Winavi MP4 converter'ı indir, içine altyazı da atabilirsin. çözünürlüğü de 640x360 yap. eğer zaten ondan küçükse hiç dokunma kendisi ayarlar. 5800 o çözünürlükte bir tek mp4 oynatabiliyor. 3gp o çözünürlüğü desteklemiyor, wmv destekliyor ama 5800 desteklemiyor, yani mp4'e atarsan süper bir görüntü kalitesiyle akıcı olarak filmini izleyebilirsin.

guero

guero

Üye
TmpgenC Xpress 4.7.7.307 Kullan;

Download Linki:

şifre:

***** İşlemi

1: Önce TMPGEnc XPress Proğramını normal setupunu next-next diyerek kuruyoruz;

2: Sonra Masaüstünde oluşan kısayoluna 2 kere tıklayıp açıyoruz;

3: Proğrama ait Bi pencere Gelecek - Gelen pencereyi kapatıyoruz yani Patch & ******'den önce proğramı bikere açıp kapatıyoruz;

4: Ardından Aşağıda Resimde Anlattığım işlemleri uygulayınız.Proğram Sorunsuz Kurulacaktır;

Proğramı Çalıştır---Start A new Project'e Bas----Filmi Sürükleyerek Pencereye Bırak---sonra çıkan pencereye "ok" de
ardından "format"ı tıkla--mpeg4 file outputu seç--yandaki pencereden iso mpeg 4'ü Seç select'e bas--Bi sonraki pencerede size yazan yeri 320*240 yap encode düğmesine bas--ardından gelen pencerede en aşağıdaki encode Start Düğmesine bas işlem bitince filmi belgelerime atar.ordan Telefonuna at Bu proğram convert deil tamamen encode eden bi rip işlemi yapıyor yani daha kaliteli görüntüler elde edersin ben bunu kullanıyorum profesyonel bi proğram ve en iyi encode proğram bana göre.

cortex47

cortex47

Üye
ben winavi kullanıyorum, total video converter da kullandım, ama inanın bana hiç biri winavi kadar hızlı değil. eğer altyazı srt uzantılıysa altyazı da gömülebilir.

atorex

Üye
5800 için allok mp4 convertorün üzerine çevirici tanımam.altyazı görünümü süper.sizin için upload ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt