5800 XM de sertifika sorunu!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM de sertifika sorunu!!!!!
Arkadaşlar çok konu açılmış ama baktımda hep bi yerden sorun var telefonun hack olayı nedir pek bilmiyorum ama biraz bilgim var sağolsun arkadaşlar çok şey paylaşmışlar ama 5800 için olanını göremedim telefonu nasıl sertifika derdin kurtaracam net olarak bana anlatacak olandan Allah razı olsun şimdiden tşk..:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

yok mu ya cevap verecek biri:(

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşım öncelikle sertifika alınan siteler var

bu siteden register kısmından üye olarak apply cer e tıklayacaksın istenen bilgileri dolduracaksın sonra 1gün geçince sertifikan hazır oluyo . ve .cer dosyalarını indiriceksin birde sertifikalama programı indireceksin bu kadar
umarım ingilizcen vardır yoksa daha detaylı anlatmak gerekicek

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
abi hiç bişiy anlamadım ya bu işten:( xsign pro var bi siteden sertifikamı aldım bu porgamla oluyo herhalde ama ben bi türlü yapamadım kafayı yiyecem yaw:(

--------------- Ekleme ---------------

cer dosyalarını da indireceksin diyosun bu cer ne ya?

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
walla o kadar anlatmışlar ama hiçbiri net olarak anlatamamış walla gram bişiy anlamadım şu an çok sinirliyim:S

babacan3579

Üye
ya kardeşim bu sertifika programını dosya içerisinde bi güzellik yapsalar direk download tlfna kursak harika olur.yada sertifika hatasını giderecek program olsa.emeğe saygı şimdiden teşekkürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Önce sertifika sitelerinden birine girip üye olacaksınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt