5800 XM Arama modundayken dokunmatik çaLışmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korn_344

korn_344

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Arama modundayken dokunmatik çaLışmıyor...
Merhaba arkdasLar bugunLerde benım teLefonuma bırseyLer oLmaya basLadı sıcakLardandır sanıyorum ama emın degıLım 8 gb Lık hafıza kartının yaklasık 4 gb sı doLu ( mp3-resim ) , ayrıyeten herhangı bır program kuLLanmıyorum...Şarjı bugunLerde 1.5 gun gıtmeye basLadı...Ayrıca fotoda gosterıLen yerLer arama modundayken caLısmıyor...
5800 ın en son gunceL surumunu yenıden yukLedım faydası oLmadı
RAM ını temızLedım faydası oLmadı
TeLefona res. attım yıne faydası oLmadı
Eğer çare buLunmazsa ya sinirden kırıcam yada satıcam...Bana bi çare :) Tsk ederım....

s_uzun

s_uzun

Üye
arama modunda telefonun önünde sensör var sensöre parmağını tutuyosan ekranı kapatır değilse bi hard format at düzelmesi lazım gene olmadı teknik servise git

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet hard formatla düzelir.

'Patron

'Patron

Üye
donanımsal olsa hep sorun olur. sadece arama modundaysa yazılımsaldır.Hard Format :oke:

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
aynisi bendede oluyodu sonradan kendi kendine kayboldu

korn_344

korn_344

Üye
    Konu Sahibi
Hard format ta attım arkadasLar etkıLı oLmuyor...Daha once 2010 yıLında buna benzer bı konu acıLmıs arama yaparken ve geLen aramaLarda tuş kiLidi devreye gırıyor ekrandan cevapLayamıyorsun.Konu açıLmıs fakat çözümü yoq,kimisi ekran jeLatınınden dıyor,kımısı uyarLanır aramaLardan,kimisi yazıLımdan kimisi sensöründen,ama kayda deger bir çözüm yoLu yok gibi görünüyor yada var ben buLamadım... :)
:vur

s_uzun

s_uzun

Üye
korn kardeşim bak üstte en sonda ne yazmışım?

korn_344

korn_344

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapaLım götürürüz artık....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt