5800 xm aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brawo_41

brawo_41

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm aldım
arkadaslar bn bu telı az once aldım.v40 guncellemesı yapayımmı.kasadakı acıklık yok ozellıkle ona dıkkat ettm.surumunu nasıl ogrenıcem.bunn.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
İstersen yap ama bence fazla bi farkı yok gerekte yok.....

suat__2006

suat__2006

Üye
bence yap. sonuçta yeni yenidir. ben 1 saat önce yaptım. bu arada hayırlı olsun

brawo_41

brawo_41

Üye
    Konu Sahibi
sagolda nasıl yapcez en bastan anlatırmısın

suat__2006

suat__2006

Üye
versiyon numaranı *#06# yaparak öğreniyosun. Nokia Software Updater programını bilgisayarına kur. daha sonra telefonunu bilgisayara bağla ve pc suite seçeneğini seç telefondan. Nokia Software Updater programını açıp ileri ileri diyince ilk önce telefonundaki yazılımı gösterir. sonra yeni versiyon varsa onu gösterir. yükle ye basıp yeni yazılımı yüklersin. yaklaşık 130 mb yükleme. yükleme esnasında telefonla ve bilgisayarla oynama. taki telefon kapanıp yeniden kendiliğinden açılana kadar.

--------------- Ekleme ---------------

pardon o imei sorgulamaydı. versiyonu *#0000# den öğrenirsin.

ve78el

ve78el

Üye
önce hayırlı olsun sonra da v40 a yükselt telefon güzel aklında bir şupe dahi bulunmasın (kasa acıklıgı fln yoksa tabi) :D

brawo_41

brawo_41

Üye
    Konu Sahibi
dostum nokı software updater yukleyemıyor sıstem desteklemıyor dıyor pc.

--------------- Ekleme ---------------

kasa acıklıgı yok ona dıkkat ettım ztn:D

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş v40'a hiç gerek yok yorumların hepsi olumlu dğl o versiyona yapılan, bence v31 çok güzel güncelleme yapma benden sana öneri ama kendin bilirsin :hmmm

staLky

Üye
kardes hayırlı olsun benimde 1 hafta oldu kasa acıklıgı var kırmızı reng aldım ama pek kafama takmıyorum sorun deıl yanı. bu arada v40 güncellemesini yaparsan haber verirsen sevinirim hızlanma falan oluyormu yanı yada eksı yanları neler onları soylersen sevınırım benimde v31 suan.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
brawo_41

brawo_41

Üye
    Konu Sahibi
tmm da yukleyemıyorum bu programı nokıa software updater programı pc ındırıken hata verıyor.işklerm basarız fln.nsl olcek bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt