5800 xm 2 Günlük Deneyim Sonucu Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manyak_can71

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm 2 Günlük Deneyim Sonucu Sorunlar
Slm,

29/08/2010 tarihinde 5800 xm aldım. Ancak güncelleme yaptığım halde
1- haritada kontör gidiyo.
2- şebnem ferah müzikleri çıktı içinden kullanılmış mı telefon merak ettim
3- sağ tarahta kapakta sol tarafa göre biraz daha açık üretim hatası mı ?
4- radyoda donma oluyor güncelledim sorun çözülmedi.

bunlar hakkında bilgi verecek birisi var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Önce hayırlı olsun:
1-Haritalarda kontör gitmesin istiyorsan Konumlama ayarlarından sadece tümleşik gps seçili olmalıdır.
2-Müzik konusuna gelince ben eşime aldığımdada sıfır kutulu aldım içinde müzikler vardı.
3-Kasa açıklığı olayı bazı telefonlarda varmış bu cihazlardan biride size denk gelmiş galiba.
4-Bizim cihazda donma olayına henüz (2 aydır)rastlamadık

manyak_can71

Üye
    Konu Sahibi
yorumunuz için teşekkürler ,

wlan ile internete bağlanamıyorum.
geçersiz sunucu ismi diyo.
güncellemeden önce ağ geçidi yok diyodu..
yardım ederseniz sevinirim

SavinMe

SavinMe

Üye
hepsinde şebnem ferah war deneme amaclı fabrika cıkısınca atılır tüm modellere eger son sürümü v.50 yüklediysen donma ws şeyler ortadan kalkar radoyada sorun yok her şey cok güzel :oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
müzikler varda alınca sadece yabancı müzikler var 5 veya 10 tane seninki kullanılmış kardeş.

manyak_can71

Üye
    Konu Sahibi
Dün radyo yine dondu. Telefonu turkcellden aldım genpa garantili kutusunu yanımda açtılar.
wlan ile ofisteki kablosuz aga bağlanamıyorum. turkcelldeki nokia ovi clubler bu sorunu halledebilir mi?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam bence doru düzgün kullanamyıyorsun telefonu demek az daha kurcala zatn sorunlar kendiliğinden çözersin v51 yükle birde

lasvetorus

lasvetorus

Üye
1-Sadece wireless'ı kullanarak internete bağlanırım diyorsan.Menü>Ayarlar>Bağlantı>Hedefler sekmesinden Bulduğun tüm erişim noktalarını sil.Büyük ihtimal telefon şebekenin internet erişim noktaları orada olacak.Bu dediğimi yaparsan ne haritalar programı ne de herhangi başka bir program internete bağlanmak istediğinde şebekeyi kullanamaz.
2-Bu telefonunun satın alındığı bölgenin cihaz içeriğiyle ilgili olabilir.Ama Şebnem Ferah şarkılarının telefonda standart olarak geldiğini hiç duymadım.
3-Telefon kasa açıklığı 5800 ın ilk çıkan sürümlerinde mevcuttu.Fakat takip eden üretimlerde bu açıklık yok.
4-Radyoda donma sorunu ise v50de halen mevcut fakat v51 güncelleştirmesi yapan arkadaşlar donma sorunun çözüldüğünü , sadece rds sorunun devam ettiğini söylediler.

Telefonunun kullanılmış olması gibi çok küçük bir şüphe var içimde.Kuruntu diyelim.

manyak_can71

Üye
    Konu Sahibi
Wlan bağlantısını çözdüm . Sanki sorun benim ofisteki kablosuz modemde çünkü şengüllere gittim gayet güzel bağlandı.
Sürüm v.51.0.006
Yüklerken hata oluştu dedi..
Bi sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt