5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
Abi yok ne yapıp ne ettiysem olmuyor

beatboxqwe

Üye
Abi okey emulator açılıyo kısayol oluştutuyorum masaüstüne masaüstünde açınca bulunamadı diyor bir de poleniz ile edemiycem ben yanlış yapmadığımdan eminim sorun programın w8e uyumlu olmayışı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi okey emulator açılıyo kısayol oluştutuyorum masaüstüne masaüstünde açınca bulunamadı diyor bir de poleniz ile edemiycem ben yanlış yapmadığımdan eminim sorun programın w8e uyumlu olmayışı
kardeşim nasıl win8le uyumlu olmaz ben şuan win8 kullanıyorum. siteden başka jaf indir onu kur onunla dene...

manax

manax

Üye
kullanırken hiçbir sıkıntısını görmedim ama görüşme sırasında sürekli dıt dıt tarzı bi ses ötüp duruyo sadece bendde mi oluyo bu sizde de varmı ?

beatboxqwe

Üye
Abi jaf uyumlu ama emulator uyumlu değil bana kendi kullandığını verir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi jaf uyumlu ama emulator uyumlu değil bana kendi kullandığını verir misin
emulatörler aynı zaten. uyumluluk ayarını win xp sp3 seçtin mi
kullanırken hiçbir sıkıntısını görmedim ama görüşme sırasında sürekli dıt dıt tarzı bi ses ötüp duruyo sadece bendde mi oluyo bu sizde de varmı ?
öyle bir hata yoktur. sonradan olduysa tekrardan flaşhla. yada kullandığın uygulamalardan biri etki edebilir...

beatboxqwe

Üye
Abi sağ tıklayıp özellikler diyorum uyumluluk a tıklayınca dosa bulunamadı diyor zaten emulatörü odeon/jaf klasörüne kopyalamıyorum kopyalıyorum tekrar siliniyor kendi kendine kafayı yiycem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi sağ tıklayıp özellikler diyorum uyumluluk a tıklayınca dosa bulunamadı diyor zaten emulatörü odeon/jaf klasörüne kopyalamıyorum kopyalıyorum tekrar siliniyor kendi kendine kafayı yiycem
sorunun pc ile alaklı. Windows defenderi tamamen kapat. jaf ı tekrardan indir ve herşeyi tekrardan yap :)

kussor

kussor

Üye
abi local modda kaldı

beatboxqwe

Üye
tamam abi bakıcam

beatboxqwe

Üye
Abi windows defender derken güvenlik duvarını mı diyorsun onu kapatıyorum yine aynı sorun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi windows defender derken güvenlik duvarını mı diyorsun onu kapatıyorum yine aynı sorun
hayır. başlattan tüm programları aç Windows defenderi göreceksin.

markosaa

Üye
çok sagol kardeşim benimmm

beatboxqwe

Üye
Tamam abi windows defender kapalıymış da güvenlik programı engelliyomuş hallettim sağol

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Yeni Bir CFW Gelir Mi Acaba :D :D

Üst Alt