5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
open4all yamasını attif et

endo16

endo16

Üye
dostum telefonum x6 jaf ta modeli gözükmüyor verdiğin link ölmüş ana sayfaya yönlendiriyor linki yenilersen sevinirim

emre4649

emre4649

Üye
Senin cfwne uygun başka fontlar varmı ya benim için araştırırmısın karadeşim

sonerpol

Üye
Sevgili Hakan bey yaklaşık 6 aydır kullanıyorum cfw yi, ellerinize sağlık çok güzel ancak bulamadığım bir şey var, işlem kaydı 356 güne çkarıldı demişsiniz ama ben gelen-giden-cevapsız arama kayıtlarını yine eskisi gibi kısa bir tarih aralığında görüntüleyebiliyorum, daha eski tarihli kayıtları nasıl görebilirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

Fatih.33

Üye
hocam bu 5800 icin olan fwleri x6 ya nasil uyarlicaz acaba herhangi bilgn var mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu 5800 icin olan fwleri x6 ya nasil uyarlicaz acaba herhangi bilgn var mi ?
Konu dışı...
Sevgili Hakan bey yaklaşık 6 aydır kullanıyorum cfw yi, ellerinize sağlık çok güzel ancak bulamadığım bir şey var, işlem kaydı 356 güne çkarıldı demişsiniz ama ben gelen-giden-cevapsız arama kayıtlarını yine eskisi gibi kısa bir tarih aralığında görüntüleyebiliyorum, daha eski tarihli kayıtları nasıl görebilirim. Teşekkürler, kolay gelsin.
365 Gün işle kaydının silineceği gün sayısıdır... Rica derim güle güle kullan...

deejayss

deejayss

Üye
uzun zamandan beri sistemi değiştrmiyordum deneyeceğim :)

deejayss

deejayss

Üye
rom patcher nerde bulamadım?

attach97

attach97

Üye
abi hani yuklerken hafıza kartını çıkartmıştın,şimdi açtım taksam bi sorun olurmu?

Üst Alt