haqanguven
Üye
arkadaşlar o programı nerden indiriryoz
jafı soruyorsan ana sayfada var
arkadaşlar o programı nerden indiriryoz
Final sürümü bumu hakan üstad bide ilk defa kurucam gerekli programlar birde kısa bir özetle anlatsanız pm bekliyorum teşekkürler
peki biz bu cfwye belle uygulamaları kursak çalışır mı?
slm kardeşim.normalde fw klasörlerinin içinde 7 dosya oluydu.bunda 6 klasör var.bu yüzden ben kurmaya çekindim biraz.bu 6 dosyaylamı flash atcaz telefona bunu öğrenmek istedim
finaldir... Ana sayfada cfw yi yüklemeyi ve gerekli araçları verdim. Anlatımı yaparsan eksiksiz rahatlıkla yüklersin...
peki üstat bunu phoenix ile yüklesek olurmu
ne önerirsin.şarj sorunu yoktur. Şarj 3 doldur boşalttan sonra oturur ve ofw ile kıyaslamayın... Bu görselliğe ve hıza şarj gayet iyi gidiiyorhaqanguven arkadaşım,
başarılı bir çalışma olmuş teşekkür ediyorum. Ancak şarj dayanmıyor.ne önerirsin.
ya hocam valla benim n97 yi vereyim de n97 505 için çıkar şundanbir tane adam akıllı cfw yok senin 5800 yaptığın gibi. 5800 telefonuma kurdum n97 den soguttun beni valla .
hehe saolasın görüşün için kardeşim. Tlfn olmadan başka tlfna zordur yapmak...
jafı ben daha önce indirip yüklemiştim ingilizceydi.bende herşey garanti olsun diye sildim tekrar verdiğiniz linklerden indirip yükledimama hala ingilizceydi . daha sonra orada yazanların aynısını yaptım jaftatikli olması gerekenleri yaptım flasha tıklayıp telefonn açma tuşuna bastım başta telefonu buldu bi kaç işlem yaptı sonra alt tarafta dediğim hatayı verdi phone reboot but not in flash gibi bişeyler vardı tam hatırlamıyorum daha sonra tekrar flasa bastım eror reading init data yazdı
- - - Eklendi - - -
ha bide en son flasha tıkladığımda bu yaptığın telefonu öldürebilir gibi yazılar çıktı ingilizce ben devama bastım orda ...şuan telefonu kendine geldi çalışıyor ama hala kuramadım bunu![]()